Lees wat onze klanten van ons vinden

Referentiecases

Hoe de oplossingen van Docspro organisaties ondersteunen

Referentiecases

In onze referentiecases worden de ervaringen van enkele van onze klanten uitgebreid beschreven. In onderstaand overzicht treft u een korte samenvatting van onze verschillende referentieverhalen. Benieuwd of er ook in uw branche of sector bedrijven of instellingen zijn die samenwerken met Docspro, neem dan contact met ons op.

Wilt u door middel van een referentiebezoek graag met eigen ogen overtuigd worden van het gemak en de betrouwbaarheid van een scan en/of digitale archief oplossing van Docspro? Dat kan: veel van onze klanten zijn graag bereid hun ervaringen met u te delen. Neem daarvoor eerst contact met ons op, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u met open armen ontvangen wordt.

Onze klanten

Waterschap Rijn en Ijssel
Tata Steel
Sligro
Rijksoverheid
Rabobank
OMO
Ministerie van Binnenlandse Zaken
LUMC
Leaseplan
KLM
ICS
Hogeschool Utrecht
Coolblue
ASR
anwb
Gemeente Amsterdam
Eneco

Blog

> Naar blogarchief

Meer weten over onze referentiecases?

Wilt u meer referentiecases ontvangen, of bent u voor een specifiek product op zoek naar een klantervaring? Laat het ons graag weten; in de meeste gevallen kunnen we nog meer klantervaringen met u delen. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.

  • Wij nemen deze gegevens op in ons CRM systeem om contact met u op te nemen. Indien u wenst dat wij uw gegevens moeten verwijderen, dan vernemen wij dat graag. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
  • * verplichte velden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel een vraag Offerte