Verhoog uw efficiëntie, verlaag uw kosten en verbeter de kwaliteit

Robotic Accounting

Bent u ook toe aan de volgende stap voor de automatisering van uw financiën en boekhouding?

Robotic Accounting

Verhoog de efficiëntie van uw financiële processen: schaf handmatig werk definitief af!

Uw financiële processen heeft u waarschijnlijk al verregaand geautomatiseerd met geavanceerde oplossingen zoals digitale factuurverwerking, goedkeuringsprocessen en geautomatiseerde maand- en of jaarafsluitingen. Toch blijkt dat er nog veel handmatige handelingen worden uitgevoerd, zoals het overtypen van gegevens van de ene applicatie in de andere of het consolideren van financiële gegevens alvorens deze in een rapportage kunnen worden gebruikt. Lees verder hoe u ook het laatste, nog overgebleven handwerk in uw financiële processen en boekhouding kunt automatiseren.

Meer weten? Lees het e-book
Elimineer handmatige repetitieve taken en bespaar tijd en geld met RPA!
Met Robotic Accounting elimineert u de resterende handmatige handelingen in uw financiële proces!

Veel organisaties hebben te maken met toenemende transactievolumes en een alsmaar stijgende druk om méér te doen met minder. Dit is niet nieuw; waarschijnlijk was dit precies de reden voor u om eerder te investeren in bijvoorbeeld intelligente scan -en herkensoftware vooral uw financiële documenten gekoppeld aan geavanceerde workflows. Wist u dat al meer dan 400+ organisaties in Nederland dagelijks werken met deze oplossingen van Docspro? Naast deze processen valt op dat onze klanten zoekende zijn op welke wijze men nog verdere procesoptimalisatie kan doorvoeren. Denk hier bijvoorbeeld aan repetitieve taken die vaak nog handmatig worden uitgevoerd.

Wellicht herkent u ook wel:

 • Het groeiende aantal applicaties per medewerker om zo sneller en eenvoudiger data te vergelijken/verifiëren
 • Medewerkers die handmatig data van de ene applicatie in de andere applicatie invoeren
 • Medewerkers die bezig zijn met het opvragen, controleren en vergelijken van gegevens uit verschillende systemen
 • Medewerkers die veel tijd kwijt zijn met het raadplegen van meerdere systemen (bijvoorbeeld door een groei aan applicaties en platformen)
 • Er nog handmatig ingelogd moet worden bij externe portals om informatie op te halen
Schaf ook deze eenvoudige, repetitieve en handmatige taken definitief af met Robotic Accounting!

U kunt nu uw medewerkers een helpende hand bieden door het inzetten van een software robot om juist die taken uit handen te nemen. Hiermee optimaliseert u uw financiële processen nog verder, waardoor de efficiëntie toeneemt, de kosten dalen en de kwaliteit verbetert. Daarnaast houden uw medewerkers meer tijd over voor taken die echt toegevoegde waarde met zich meebrengen en wanneer u dit combineert met financiële procesautomatisering, beschikt u over de meest uitgebreide automatiseringsoplossing voor uw financiële processen!

Maar er zijn nog meer voordelen van Robotic Accounting:
 • Meer efficiency en hogere betrouwbaarheid bij alle periodieke afsluitingen
 • Verregaande stroomlijning van e-facturering dankzij portal-integratie
 • Inkomende bestellingen sneller verwerken
 • De algemene voordelen van softwarerobots: ze zijn nooit ziek, nemen geen verlof, gaan 24/7 door en kunnen op elk willekeurig moment geherprogrammeerd worden voor andere opdrachten

Meer weten over Robotic Accounting?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.

 • * verplichte velden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel een vraag Offerte