Nieuws

Ervaring Sales afstudeerstage bij Docspro

Wil jij weten hoe het is om bij Docspro stage te lopen en af te studeren? Lees dan de ervaring van onze stagiair Nizar Ahalli!

Sales afstudeerstage bij Docspro

Nizar Laatste dagNizar Ahalli heeft zijn afstudeerstage Commerciële Economie bij ons afgerond. Hij geeft zijn stageperiode bij Docspro een dikke 10!  Benieuwd waarom? Lees snel verder.

Afstuderen

Mijn naam is Nizar Ahalli, 22 jaar en ben afstudeerstudent. Momenteel zit ik in de laatste fase van het afstudeertraject. Ik volg de studie Commerciële Economie aan de Hogeschool Leiden. In dit stuk blik ik graag terug op mijn afstudeerervaring bij Docspro in Alphen aan den Rijn.

Allereerst wil ik Docspro bedanken voor deze mooie kans. Ik ben na een lange zoektocht voor een geschikt stagebedrijf goed terecht gekomen. Het gevoel dat ik had na het kennismakingsgesprek, was niet eerder voorgekomen. En ik heb een hoop gesprekken gehad!

Klanttevredenheidsonderzoek

Toen ik hoorde dat ik aan de slag mocht gaan met een klanttevredenheidsonderzoek, was ik al direct nieuwsgierig en enthousiast. Aan één ding had ik nog mijn twijfels, heb ik wel voldoende kennis op het gebied van IT? Deze twijfels, namen na een paar dagen direct af. Dit heeft ertoe geleid dat deze periode voorbij is gevlogen. De wijze waarin je bij Docspro begeleid wordt is plezierig. De werksfeer op kantoor voelt niet aan alsof je de hele dag achter je laptop bezig bent. Er wordt veel gesproken en tussendoor gelachen. Voor een stagiair is dit een fijne omgeving om in te werken.

Meewerken

Naast het klanttevredenheidsonderzoek voor de afdeling Support en Operations heb ik meegelopen met de afdeling Inside Sales. Met het team zijn wij bezig geweest met het maken van nieuwe voorstellen en het verlengen van contracten.

Tijdens het afstudeertraject stond mijn scriptie centraal. Mijn begeleider in het traject was Vicencia. Vicencia ben ik zeer dankbaar voor de begeleiding, zij heeft mij geholpen met het verzamelen van respondenten en heeft mij voorzien van nuttige feedback voor mijn scriptie. Samen zijn we gekomen tot een mooie onderzoeksvraag en doelstelling.

Ben jij een stagiaire? Wil jij graag aan de slag in een gezellig team? Dan beveel ik Docspro zeker aan. Ik weet zeker dat je Docspro gaat verlaten met een gevulde rugtas aan ervaring en plezier. Als ik Docspro een cijfer moet geven dan is dat een dikke 10!

Deel dit met vrienden!