Digitaliseren en automatiseren inkomende informatiestromen

Multi-channel input management

Verkrijg meer grip op de inkomende informatiestromen

Multi-channel input management

Digitaliseren en automatiseren inkomende informatiestromen

Vandaag de dag hebben organisaties te kampen met een explosie aan informatie die de organisatie binnenkomt. Denk aan het groeiend aantal e-mails, veel mét bijlagen, tweets, xml, PDF, maar ook nog steeds een aanzienlijk deel papieren post en faxberichten. Hoe zorgt u ervoor dat al deze informatie zo efficiënt mogelijk kan worden verwerkt binnen de organisatie?

Met intelligente software kunnen documenttypen, zoals formulieren, facturen, e-mails en brieven automatisch worden herkend en geclassificeerd. Bovendien kunnen dankzij geavanceerde OCR technologie gegevens geautomatiseerd van de documenten uitgelezen worden (extractie). De verzamelde gegevens kunnen vervolgens weer worden doorgezet voor verdere verwerking in uw content management systeem en achterliggende bedrijfsapplicaties.

Deze multi-channel, ook wel omni-channel input management technologie maakt het mogelijk om alle inkomende informatie gestructureerd op te slaan en te koppelen aan de juiste persoon en het bijbehorende proces. Want alleen met de juiste informatie kunt u de juiste beslissingen nemen. Door de inkomende informatie verregaand de digitaliseren en automatiseren, behaalt u veel tijdswinst en minimaliseert u de kans op fouten.

Multi-channel input management, de voordelen:

  • Eén gestroomlijnd proces voor uw inkomende informatie
  • Krijg meer grip op uw informatiestromen
  • Werk vele malen efficiënter
  • Verhoog de klanttevredenheid
  • Verbeter de compliancy door minder fouten

Meer weten over Multi-channel input management?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.

  • * verplichte velden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel een vraag Offerte