Ben jij op zoek naar een leuke stageplek in Sales?

Stage Medewerker (Inside) Sales

Ben je een commercieel talent, heb je affiniteit met technologie en innovatie? Lees snel verder...

Stage Medewerker (Inside) Sales (m/v)

Ben jij op zoek naar een leuke stageplek in Sales waar je de ruimte krijgt om veel te leren én eigen initiatieven in te brengen? Ben je een commercieel talent, heb je affiniteit met technologie en innovatie en ben je beschikbaar voor een werkervaringsstage van minimaal 4 maanden? Lees dan snel verder.

Wij zijn per direct op zoek naar een veelzijdige, enthousiaste en ambitieuze Stagiair(e) Inside Sales die ons salesteam kan ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden.

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan via onze social media kanalen.
LinkedIn

Wat ga je zoal doen?

Als stagiair(e) op de afdeling Sales maak je als volwaardige collega deel uit van het enthousiaste en gedreven 8-koppige salesteam. We beginnen de maand met de salesmeeting waarbij alle ins en outs worden besproken en we de lopende zaken met elkaar doornemen. Vervolgens ondersteun je de collega’s op de Inside Sales afdeling met het opvolgen van sales campagnes, het nabellen van leads, het opstellen van offertes, het afhandelen van aanvragen via de salesmailbox en ondersteun je het salesteam bij allerhande back-office salesactiviteiten. Vanwege de verscheidenheid aan taken zoeken we iemand die breed inzetbaar is en die initiatief durft te nemen. Het is voor ons net zo vanzelfsprekend dat je een eigen (flex)werkplek toegewezen krijgt en een laptop om mee te werken als dat je meedoet bij het vieren van de successen en de vrijmibo in onze eigen Docspro bar!

Taken en verantwoordelijkheden

 • Signaleren en opvolgen van leads
 • Sales campagne nabellen
 • Offertes maken
 • Orders verwerken
 • Bijhouden van gegevens in CRM systeem
 • Inplannen en registreren van klantafspraken
 • Deelnemen aan salesoverleg
 • Back office sales ondersteuning

Wat wij vragen, de ideale stagiair(e)…

 • volgt een commerciële opleiding op minimaal MBO niveau, bijvoorbeeld Commercieel Medewerker of (junior) Accountmanager;
 • is communicatief vaardig in woord en geschrift;
 • kan goed samenwerken in een klein team;
 • is enthousiast en proactief;
 • is minimaal 4 maanden voor 3 tot 5 dagen in de week beschikbaar om mee te werken en
 • heeft affiniteit met ICT (automatiseren en robotiseren).

Wat wij bieden

Naast een prima stagevergoeding, heb je de mogelijkheid om als Medewerker (Inside) Sales ervaring op te doen bij Docspro, hét Canon competence center voor Intelligent Information Management. Dit bied jou de kans om kennis te maken met één van de meest toonaangevende spelers in Nederland die organisaties helpt de transitie te maken van het oude naar het nieuwe werken, met intelligente software oplossingen waaronder nieuwe technologieën zoals Robotics en AI. Je komt te werken in een team van betrokken medewerkers die dagelijks op professionele wijze en met veel kennis en enthousiasme een bijdrage leveren aan het succes van Docspro. Persoonlijke ontwikkeling en ambitie, maar ook een prettige werksfeer waar ruimte is voor humor en ontspanning staan bij ons hoog in het vaandel.

Over Docspro, a Canon company

Docspro, een dochterbedrijf van Canon, is sinds 1994 een toonaangevende leverancier van business software en services en is erkend specialist op het gebied van digitaliseren, transformeren en robotiseren. Met technisch hoogwaardige oplossingen ondersteunt Docspro 500+ organisaties in Nederland en België. Organisaties hebben met de oplossingen van Docspro meer grip gekregen op de informatiestromen, processen verregaand geoptimaliseerd en zijn efficiënter gaan werken, met als resultaat: een hogere mate van flexibiliteit, een verbeterde klanttevredenheid, meer gemotiveerde medewerkers en een hoger bedrijfsrendement!

Reageren

Heb je interesse in deze stageplaats, stuur dan een korte motivatie en je Curriculum Vitae naar vacature@docspro.nl. Voor meer informatie over deze stageplaats kunt u contact opnemen met Docspro via +31 (0) 172 – 419 334 en vragen naar Thijs Wolvers.

Acquisitie naar aanleiding van deze stageplaats wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten over werken bij Docspro?

Ben je geïnteresseerd in werken bij Docspro, of wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, laat dan hieronder je gegevens achter of neem contact op met Martin Schippers via vacature@docspro.nl of bel ons direct via +31 (0) 172 – 419 334.

 • * verplichte velden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel een vraag Offerte