Nieuws

Stageplek ICT Support Medewerker

Solliciteer direct!

Staat een optimale klantbeleving hoog bij jou in het vaandel en ben jij degene die ervoor zorgt dat onze klanten de aandacht krijgen die ze verdienen? En zoek daarnaast je een stageplek met een goede kans op vaste baan?

Dan ben jij misschien wel onze nieuwe stagiair(e) ICT Support Medewerker die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Op onze Support afdeling hebben wij stageplekken beschikbaar voor iedereen die een MBO of HBO ICT opleiding volgt. Of je nu in je 2e, 3e of in je laatste jaar zit, wij nodigen je graag uit om ervaring op te doen op onze supportdesk.

Tijdens jouw stageperiode ben je samen met het supportteam het eerste technische aanspreekpunt voor de klanten van Docspro en help jij hen bij het oplossen en beheren van soft- en hardware vraagstukken. Om onze klanten de juiste service te leveren heb je veel contact met collega’s en leveranciers.

Je werkt in een klein team dat naast jou uit drie andere gezellige én gedreven supportmedewerkers bestaat. Je krijgt alle ruimte om je verder te ontwikkelen in je rol. Dit kun je bijvoorbeeld doen door meer kennis op te doen van onze producten. Tijdens jouw stageperiode voer je onder andere de volgende werkzaamheden uit:

  • Aannemen, registreren en oplossen van incidenten en aanvragen
  • 2e lijns ondersteuning bieden aan eindklanten en collega’s
  • Uitvoeren van remote support werkzaamheden
  • Monitoren en bewaken van incidenten

Natuurlijk begeleiden we je waar nodig en leiden we je op om kennis op te doen van ons portfolio, wat je een vliegende start geeft om je opleiding succesvol af te ronden.

Heb je interesse, bekijk de vacature en solliciteer direct.