Wij staan voor u klaar!

Docspro Support

Download de klantmodule, dan helpen wij u op afstand!

Docspro Support

Om te voorkomen dat binnen uw organisatie bedrijfskritische processen rondom het scannen en digitaal verwerken van documenten stil komen te liggen, staan onze ervaren en uitgebreid gecertificeerde helpdesk engineers voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.

Download Klantmodule

Bereikbaarheid

De helpdesk engineers van Docspro kunnen u telefonisch, per e-mail, via een remote desktopverbinding (TeamViewer) of via de online Customer Portal assisteren bij het inventariseren, beantwoorden en/of verhelpen van uw vragen of issues. Tijdens werkdagen is onze helpdesk van 08.00 tot 17.30 uur bereikbaar en kunnen wij uw vraag direct in behandeling nemen. Buiten deze openingstijden om kan een vraag op ieder moment worden ingezonden naar support@docspro.nl waarna deze direct na opening van de helpdesk in behandeling wordt genomen.

Docspro Customer Portal

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, bieden wij onze klanten die in het bezit zijn van een Docspro Support Overeenkomst of Service Level Agreement de mogelijkheid om via onze Docspro Customer Portal online storingen te melden en vragen te stellen!

  • Heeft u al een Docspro Customer Portal Account? Klik dan hier.
  • Heeft u nog geen account? Stuurt u dan alstublieft een mail naar support@docspro.nl voor het aanvragen van een account.

Docspro Team Viewer Support

Docspro TeamViewer Support is een eenvoudige oplossing om u als klant op afstand te ondersteunen. Docspro TeamViewer Support is een klein hulpprogramma, dat niet hoeft te worden geïnstalleerd en onmiddellijk toegang tot uw computer/server mogelijk maakt.

Download Klantmodule 

Instructie
1. Klik hierboven op Download klantmodule
2. Kies voor Run als hierom gevraagd wordt
3. Geef Docspro het ID door dat verschijnt in de applicatie. Geef vervolgens het password door aan de supportmedewerker. Deze krijgt vanaf dat moment toegang tot uw computer/server. U kunt te alle tijde de verbinding verbreken.

Vragen over onze helpdesk?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via support@docspro.nl of bel ons direct via +31 (0) 172 – 240 230