Maakt het anonimiseren gemakkelijk voor u

Docspro Anonymizer

Docspro Anonymizer maakt het anonimiseren gemakkelijk voor u

Voor iedere organisatie en instelling is het noodzakelijk om zorgvuldig om te gaan met vertrouwelijke informatie en persoonsgegevens. Vooral in situaties waarin documenten en informatie gedeeld moet worden met medewerkers, klanten of burgers. Dan is het van belang dat de persoonsinformatie in deze documenten niet te herleiden is naar individuele personen. Dit kunt u doen door handmatig informatie in documenten te anonimiseren en zwart te lakken. Het anonimiseren van documenten zorgt ervoor dat privacygevoelige gegevens worden weggelakt en niet meer zichtbaar zijn voor derden. Met anonimiseren wordt ook pseudonimiseren, lakken as a service (LAAS) of blurren bedoeld.

Zou het niet mooi zijn als u dit proces sneller, efficiënter en geautomatiseerd uit kunt voeren, waarbij u ook voldoet aan de regels van de AVG (GDPR)? Verlaag kosten, beperk de kans op fouten en anonimiseer snel informatie met Docspro Anonymizer.

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan via onze social media kanalen of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Docspro AnonymizerAutomatische herkenning en anonimisering

Wanneer u documenten met anderen deelt of publiceert, moet u ervoor zorgdragen dat de persoonsinformatie in deze documenten niet te herleiden is naar individuele personen. Hierdoor moeten veel documenten geanonimiseerd worden. Al deze documenten met de hand anonimiseren is een arbeidsintensief en foutgevoelig proces.

Om deze handmatige, tijdrovende en foutgevoelige handelingen te besparen heeft Docspro de Docspro Anonymizer ontwikkeld. Met de Docspro Anonymizer kunt u volledig automatisch, maar ook handmatig via een gebruiksvriendelijke userinterface, automatisch gegevens zoals persoon- en adresgegevens, handtekeningen, rekening- en telefoonnummers te herkennen en te anonimiseren. De Docspro Anonymizer is in staat om op basis van de context van een document te bepalen, wat de persoonsinformatie is waarna dit geanonimiseerd kan worden.

Zo kunt u minimaal 80% van uw tijd besparen die u of uw werknemers normaal gesproken besteden aan het anonimiseren of pseudonimiseren van documenten.

Binnen 30 seconden is een enkelzijdige pagina (bijv. een A4) automatisch verwerkt.

Minimale kans op fouten, vele malen sneller werken

De Docspro Anonymizer werkt niet alleen vele malen sneller, de kans op fouten wordt ook tot een minimum beperkt! Bovendien kan de Docspro Anonymizer geïntegreerd worden met het Kofax platform waarmee documenten, voordat ze in uw zaak- of documentmanagementsysteem gearchiveerd worden, volledig worden geanonimiseerd. Met de Docspro Anonymizer werkt u sneller, efficiënter en veiliger, precies waar u als organisatie naar streeft!

Voordelen van Docspro Anonymizer

  1. Flexibele keuze: stel van tevoren in wat automatisch of handmatig geanonimiseerd wordt.
  2. Verschillende input: van één enkel document tot bulkverwerking en automatische herkenning van documenten.
  3. Multidocument: snel en gemakkelijk in meerdere documenten selecteren wat wel/niet geanonimiseerd kan worden.
  4. Bibliotheken: blacklist om te bepalen wat niet geanonimiseerd dient te worden.
  5. Integratiemogelijkheden met o.a. Kofax en OnBase.

Nieuwsgierig geworden?

Lucas FokNeem dan direct contact op voor een gratis demo zodat u zonder enige verplichting kunt ervaren wat Docspro voor Anonimiseren voor u en uw organisatie kan betekenen.