"Jarenlang leider in het Gartner Magic Quadrant"

Hyland

Pionier op het gebied van Enterprise Content Services

Hyland

Hyland is de ontwikkelaar van OnBase, een alles-in- één, geïntegreerd Enterprise Content Services Platform voor het beheren van content, processen en cases. Hyland stelt meer dan 20.000 organisaties in staat om processen te optimaliseren waarmee zij hun dienstverlening kunnen verbeteren en bedrijfsrendement kunnen verhogen. Voor de tiende jaar op rij is Hyland ook genoemd als leider in het Gartner Magic Quadrant voor Enterprise Content Services.

Wilt u op de hoogte blijven van de trends en ontwikkelingen? Volg ons dan via LinkedIn of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

OnBase voor iedere organisatie

Het is de doelstelling van Hyland dat OnBase kan worden ingezet in elke willekeurige branche. Om die doelstelling te ondersteunen zijn binnen OnBase branchespecifieke modules ontwikkeld voor bijvoorbeeld financiële dienstverlening, detailhandel, bouw, overheid, onderwijs, gezondheidszorg, verzekeringen, industrie en transport.

Docspro, dé OnBase specialist

Docspro is sinds 2008 OnBase Authorized Solution Provider en maakt in haar oplossingen steeds vaker gebruik van deze efficiënte document management software. Met de meeste OnBase implementaties in de BeneLux, mag Docspro zich dé specialist noemen in deze regio. Deze status wordt door OnBase onderstreept met diverse onderscheidingen en partner status. “Partijen zoals Docspro weten met hun jarenlange ervaring en expertise de beste OnBase oplossingen bij de klant te realiseren, allemaal doordat zij de klant en hun specifieke behoefte en processen centraal zetten,” aldus Bill Priemer, President en CEO van Hyland, maker van OnBase.

Meer weten over Hyland?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.

  • Wij nemen deze gegevens op in ons CRM systeem om contact met u op te nemen. Indien u wenst dat wij uw gegevens moeten verwijderen, dan vernemen wij dat graag. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
  • * verplichte velden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Referentiecases