Automatisch verwerken van inkomende bedrijfsinformatie

Intelligent Document Processing (IDP)

Intelligent Document Processing

Weet u welke invloed inefficiënte processen hebben op uw zakelijke activiteiten, van leveranciers en klanten tot sales? Met Intelligent Document Processing kunt u de informatieverwerking binnen uw bedrijfsprocessen automatiseren, waardoor u uw klanten een nog betere ervaring kunt bieden.

Wat is Intelligent Document Processing?

Met IDP kunt u de verwerking van inkomende bedrijfsinformatie automatiseren en versnellen. Importeer informatie vanuit verschillende kanalen zoals post, e-mails en web portalen en gebruik krachtige Optical Character Recognition (OCR) en Machine Learning om belangrijke bedrijfsgegevens te extraheren. Kenniswerkers kunnen herkende data controleren en eventueel correcties doorvoeren die het systeem gebruikt om slimmer te worden. Gevalideerde data worden vervolgens aangeleverd aan de achterliggende proces- en ERP systemen.

Producten

Tungsten TotalAgility

Digitaal transformatieplatform ondersteund door AI

Therefore

De juiste informatie, direct binnen handbereik

ABBYY Vantage

Versnel uw digitale transformatie

Instabase

Extraheer data met behulp van AI

Alle voordelen van Intelligent Document Processing op een rij

  • Uw medewerkers hebben op het juiste moment, de juiste informatie, in de juiste indeling ter beschikking om hun werk te kunnen doen.
  • Uw medewerkers houden tijd over om zich te richten op hun kerntaken.
  • Hoger rendement.
  • U bent in staat om ongestructureerde content om te zetten naar waardevolle data/informatie voor uw medewerkers.

Hoe werkt Intelligent Document Processing met Docspro?

Voordat er kan worden gestart met de implementatie van een technologische oplossing zoals Tungsten TotalAgility of ABBYY Vantage om Intelligent Document Processing binnen uw organisatie of afdeling toe te passen starten we met process consultancy. Onze process consultants zijn gespecialiseerd in het inventariseren van de workflows die u in het proces wilt opnemen. Onze process consultants gaan met u in gesprek om vooraf met u te bepalen welke doelstellingen u wilt realiseren. Na identificatie van het proces doorloopt u samen met de processconsultant de stappen van het Docspro Business Acceleration Model. Om duidelijk te bepalen hoe u met behulp van Intelligent Document Processing uw bedrijfsprocessen verder kunt optimaliseren.

Wilt u meer weten over Intelligent Document Processing?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Reviews van onze klanten