Pionier op het gebied van intelligente scansoftware

Kofax

"Docspro is verkozen tot Kofax Diamond Partner"

Over Kofax

Kofax is een toonaangevende leverancier van software en oplossingen voor het automatiseren en digitaal transformeren van informatie-intensieve processen. Het brede scala aan softwareoplossingen kan worden ingezet in de cloud of lokaal en omvat Robotic Process Automation, Intelligente Document Capture, Business Process Management en meer.

Organisaties hebben met de softwareoplossingen van Kofax de efficiency enorm verbeterd met als resultaat een verhoogde klanttevredenheid en productiviteit, terwijl de kosten werden verlaagd! Bovendien is de kans op fouten aanzienlijk verminderd.

Op dit moment zijn er 20.000 verschillende organisaties die gebruik maken van de oplossingen van Kofax. Dit zijn organisaties in de financiële dienstverlening, verzekeringen, overheid, gezondheidsinstellingen, handel en meer. Via meer dan 650 indirecte partners in meer dan 60 landen wordt de Kofax software wereldwijd aangeboden.

Docspro behoort met de Diamond Partner Status bij de 15 beste Kofax partners wereldwijd en heeft al honderden Kofax oplossingen geïmplementeerd bij uiteenlopende organisaties uit allerlei branches. Met deze onderscheiding mag Docspro zich dé Kofax specialist noemen in de BeNeLux.

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan via onze social media kanalen of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Meer weten over Kofax?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.

  • Wij nemen deze gegevens op in ons CRM systeem om contact met u op te nemen. Indien u wenst dat wij uw gegevens moeten verwijderen, dan vernemen wij dat graag. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
  • * verplichte velden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.