Kofax Analytics for Capture

Real-time inzicht met behulp van Data

Kofax Analytics for Capture

Alleen met de juiste inzichten, kunt u de juiste beslissingen nemen. Om snel te kunnen anticiperen dient u goed te begrijpen hoe uw Kofax oplossing functioneert in real-time en op de lange termijn. Met Analytics for Capture krijgt u inzicht in het hoge volume aan data in uw capture processen.

Kofax Analytics is geïntegreerd in het Kofax Capture platform en is ontworpen voor iedere organisatie die inzicht wil krijgen in document gedreven bedrijfsprocessen. Met interactieve pagina’s krijgt u inzicht in uw systeem en ziet u bijvoorbeeld de productiviteit. Door de interactieve pagina’s kunt u snel zien waar u eventueel aandacht aan moet besteden.

Bekijk onderstaande video voor meer informatie:

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan via onze social media kanalen of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Meer weten over Kofax Analytics?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.

  • Wij nemen deze gegevens op in ons CRM systeem om contact met u op te nemen. Indien u wenst dat wij uw gegevens moeten verwijderen, dan vernemen wij dat graag. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
  • * verplichte velden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.