Optimaliseer uw processen met één gestroomlijnd smart proces platform

Kofax TotalAgility (KTA)

Versnel en verbeter de meest voorkomende op informatie gedreven bedrijfsprocessen

Kofax TotalAgility

Kofax TotalAgility is een smart procesplatform om al uw inkomende informatie en bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Denk hierbij aan een aanvraag van een lening, een student aanmelding, een declaratie of een documentaanvraag bij de gemeente.

Met het TotalAgillity platform van Kofax is uw organisatie in staat om snel en flexibel te in te spelen op technologische ontwikkelingen, nieuwe wetgeving en toenemende concurrentie. Het platform is schaalbaar, flexibel en gebruiksvriendelijk waarmee u eenvoudig de bedrijfsprocessen binnen uw organisatie kunt controleren en bijsturen. Daarnaast bent u ook in staat om informatie snel terug te vinden.

Met TotalAgility verkrijgt u ook inzicht in wie welke beslissing heeft genomen (en op welk moment) en wat de voortgang is. Ook als relevante informatie, zoals een kopie paspoort, of een declaratie, pas later aan het proces wordt toegevoegd, loopt het verwerkingsproces door, waardoor eventuele vertragingen voorkomen kunnen worden. Het betreffende document wordt dan gewoon later alsnog toegevoegd.

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan via onze social media kanalen of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Bekijk het filmpje die de kracht van TotalAgility goed weergeeft:

Kofax TotalAgility levert u:

 • Inzicht in bedrijfsprocessen
 • Kortere doorlooptijden
 • Automatische routering
 • Kostenreductie en snellere time-to-market
 • Controle en beheer van informatie gestuurde werkprocessen
 • Informatie en documenten snel en eenvoudig terug te vinden vanuit meerdere toepassingen
 • In één oogopslag inzicht wie welke beslissingen heeft genomen en op welk moment

De belangrijkste voordelen van het Kofax TotalAgility platform:

 • Eenvoud: TotalAgility is intuïtief in gebruik, waardoor uw medewerkers er snel aan gewend zijn en gemotiveerd worden om betrokken te blijven bij voortdurende procesverbetering.
 • Zero coding: TotalAgility is een zero coding-omgeving die u in staat stelt sneller en vaker processen te vernieuwen zonder hulp van de ICT afdeling voor aanpassingen aan de programmacode. Webbased formulieren en het automatisch generen van documenten en e-mails zijn standaard en maken maatwerk software overbodig.
 • Standaardintegratie: TotalAgility integreert naadloos met vrijwel alle Line of Business applicaties. Dankzij de standaardintegratie met vertrouwde Microsoft®-producten zoals SharePoint®, Dynamics® CRM, Visio, Office, Outlook en Lync® kunt u oplossingen sneller implementeren en gebruik blijven maken van uw bestaande softwareproducten en deze verder uitbreiden. De integratie met HP TRIM en de aansluiting op CMIS-standaards vereenvoudigen het beheer van documenten, ongeacht welke document management oplossingen uw organisatie gebruikt.
 • Lopende processen aanpassen: met TotalAgility kunt u zonder hulp van professionele IT medewerkers direct een lopend proces wijzigen. Daardoor kan snel aan nieuwe klantwensen worden voldaan, kan een plotseling optredend probleem meteen worden opgelost of kan snel worden ingesprongen op nieuwe zakelijke kansen.

Meer weten over Kofax TotalAgility?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.

 • Wij nemen deze gegevens op in ons CRM systeem om contact met u op te nemen. Indien u wenst dat wij uw gegevens moeten verwijderen, dan vernemen wij dat graag. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
 • * verplichte velden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel een vraag Offerte