Geavanceerde technologie

Kofax

Kofax is een toonaangevende leverancier van software en oplossingen voor het automatiseren en digitaal transformeren van informatie-intensieve processen.

Over Kofax

Kofax is een toonaangevende leverancier van software en oplossingen voor het automatiseren en digitaal transformeren van informatie-intensieve processen. Het brede scala aan softwareoplossingen kan worden ingezet in de cloud of lokaal en omvat Robotic Process Automation, Intelligente Document Capture, Business Process Management en meer.

Organisaties hebben met de softwareoplossingen van Kofax de efficiency enorm verbeterd met als resultaat een verhoogde klanttevredenheid en productiviteit, terwijl de kosten werden verlaagd! Bovendien is de kans op fouten aanzienlijk verminderd.

Op dit moment zijn er 20.000 verschillende organisaties die gebruik maken van de software oplossingen van Kofax. Dit zijn organisaties in de financiële dienstverlening, verzekeringen, overheid, gezondheidsinstellingen, handel en meer. Via meer dan 650 indirecte partners in meer dan 60 landen wordt de Kofax software wereldwijd aangeboden.

Docspro behoort met de Diamond Partner Status bij de 15 beste Kofax partners wereldwijd en heeft al honderden Kofax oplossingen geïmplementeerd bij uiteenlopende organisaties uit allerlei branches. Met deze onderscheiding mag Docspro zich dé Kofax specialist noemen in de BeNeLux.

Meest gebruikte software oplossingen van Kofax

Kofax TotalAgility

Digitale transformatie platform

Kofax SignDoc

Digitaal ondertekenen: veilig en gemakkelijk

Kofax Power PDF

Meer controle over PDF-bestanden

Kofax RPA

Automatiseer uw processen

Kofax Capture

Documenten scannen, herkennen en verwerken

Kofax Mobile Capture

Scan ieder document, waar u ook bent

Kofax Insight

Bereik meer met inzicht

Meer weten over Kofax?

Vul onderstaand formulier in en Rima of één van de andere sales collega's neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wat onze klanten zeggen