Nieuws

Tungsten Automation en ABBYY Leaders in Everest Group Matrix

Tungsten Automation en ABBYY Leaders in Everest Group Matrix 2024

Intelligent Document Processing PEAK Matrix 2024

Als trotse partner van Tungsten Automation en ABBYY Vantage zijn wij blij om aan te kondigen dat zij beiden zijn erkend als Leader in de Everest Group Intelligent Document Processing PEAK Matrix® 2024. Zij zijn benoemd tot Leaders aan de hand van twee factoren, namelijk de impact die zij hebben in de markt en de visie & capaciteit.

 

Tungsten Automation

In de matrix wordt Tungsten Automation maar liefst voor de zesde keer op rij benoemd als leader in de Everest Group Matrix. Tungsten Automation geeft aan dat dit komt door haar uitstekende prestaties, gedreven door haar krachtige TotalAgility oplossing. Dit is een low-code intelligent Automation platform dat Artificial Intelligence (AI) combineert met Intelligent Document Processing en Robotic Process Automation. Hiermee krijgt men bruikbare inzichten uit ongestructureerde data om de efficiëntie, productiviteit en klanttevredenheid te verbeteren.

Meer informatie Tungsten Automation

ABBYY Vantage

In de Matrix is ook ABBYY maar liefst voor de zesde keer benoemd tot leader. ABBYY is hoog gepositioneerd vanwege haar visie en functionaliteit die het ABBYY Vantage platform biedt. ABBYY Vantage is het enige low-code/no-code Intelligent Document Processing platform die eenvoudig kan integreren met ieder automatiseringsplatform. Aanvullend biedt de Marketplace met verschillende Artificial Intelligence skills de mogelijkheid om Large Language Models (LLM’s) in te zetten om complexe bedrijfsproblemen op te lossen.

Meer informatie ABBYY

Deel dit met vrienden!