Nieuws

Tungsten Automation lanceert generatieve AI-mogelijkheden in nieuwste TotalAgility 8.0

Als trotse partner van Tungsten Automation, voormalig Kofax, melden wij u graag dat Tungsten TotalAgility® 8 heeft gelanceerd. De release biedt nieuwe Artificial Intelligence (AI) mogelijkheden. Denk hierbij aan AI op het gebied van ontwikkeling van workflows, extractie en data. 

TotalAgility aangedreven door generatieve AI met Copilot

De nieuwste release van TotalAgility verandert de manier van werken. Aan de hand van de Copilot wordt het maken van workflows en het bouwen van oplossingen een stuk eenvoudiger. De Copilot snapt de menselijke input en helpt organisaties om relevante inzichten uit de gegevens te halen. Doordat de Copilot de menselijke input begrijpt, kan men communiceren met de documenten. 

Hieronder lichten wij de hoogtepunten van de nieuwe release toe. 

Copilot voor de ontwikkeling van workflows

Eén van de nieuwste ontwikkelingen in de nieuwe TotalAgility is de Copilot voor het creëren van workflows. Met de nieuwe functionaliteit wordt er een basisproces gemaakt aan de hand van uw input. Dit zorgt ervoor dat het de ontwikkelings– en implementatietijd reduceert. 

Copilot voor data extractie

Met ondersteuning van Generative AI is het mogelijk om data te extraheren, zonder dat verschillende documenttypen vooraf getraind moeten worden. Door de ondersteuning van AI is het mogelijk om alle verschillende documenttypen en zelfs de taal te herkennen. Dit levert een hoop tijdwinst op voor u en uw medewerkers. 

Document bibliotheek

In de nieuwe release kunt u gebruik maken van een uitgebreide verzameling van vooraf getrainde extractiemodellen. Hiermee kunt u uw TotalAgility workflows verbeteren. Sleep uw gewenste extractiemodel uit de cloud in de workflow en de gewenste velden worden automatisch ingevuld. Hierdoor hoeft u geen eigen extractiemodellen van begin af aan te ontwikkelen. 

Copilot biedt u meer inzicht

Gebruikers van TotalAgility hebben vaak de uitdaging met het beoordelen van de enorme hoeveelheid ongestructureerde content. Dit gaat ten koste van de efficiëntie en snelheid bij het nemen van beslissingen. In de nieuwe release wordt AI toegevoegd aan de case view in TotalAgility zodat u in staat bent om te converseren met de achterliggende content, zodat u snel en gemakkelijk over de juiste informatie beschikt. Dit heeft een positieve impact op de productiviteit, efficiëntie en stelt u in staat om sneller beslissingen te kunnen nemen. 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de nieuwste release van TotalAgility 8? Tungsten Automation heeft zelf ook een nieuwsitem geplaatst. Deze kunt u bekijken via onderstaande button.

Bekijk het nieuwsitem

Naast bovenstaande hoogtepunten zijn er nog meer nieuwe aanpassingen in de nieuwste release. Wilt u hier meer over weten of heeft u vragen naar aanleiding van het nieuwsitem? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Deel dit met vrienden!

Meer weten over TotalAgility?

Vul onderstaand formulier in en één van onze medewerkers neemt binnenkort contact met u op.