Nieuws

Uitgelicht: Therefore Smart Capture

De module Therefore™ Smart Capture

Graag lichten we een module uit van Therefore™ namelijk: Smart Capture. Therefore™ Smart Capture is een op Artificial Intelligence gebaseerde Intelligent Document Processing (IDP) oplossing, specifiek voor financiële processen. Met Therefore™ Smart Capture kan informatie van financiële documenten automatisch worden herkend. Informatie wat herkend kan worden is bijvoorbeeld een factuurnummer, de bedragen of line-items. Deze informatie kan daarna ook weer met behulp van een moderne web interface worden aangeboden ter validatie.

Daarnaast integreert de Therefore™ Smart Capture module ook naadloos met de andere functionaliteiten van Therefore™ zoals de workflow, archivering en retentie. Om de toegevoegde waarde van de Smart Capture module toe te lichten hebben wij verschillende voordelen hieronder voor u op een rij gezet.

Voordelen Therefore™ Smart Capture

Alles in één oplossing

    • Naast het feit dat een Intelligent Document Processing oplossing kan scannen en herkennen, kan Smart Capture documenten ook veilig opslaan en archiveren.
    • Deze documenten zijn gemakkelijk terug te vinden, wat de samenwerking tussen medewerkers bevordert.
    • Het biedt  geavanceerde functies voor documentroutering en goedkeuring, wat ervoor zorgt dat de juiste personen op het juiste moment toegang hebben tot de juiste informatie.
    • Al met al is het gecentraliseerde(cloud-)platform één platform met de mogelijkheid om te kunnen scannen, herkennen, valideren en extraheren.

Eenvoudige integratie

Therefore™ Smart Capture kan naadloos worden geïntegreerd met bestaande bedrijfssystemen en applicaties, zoals ERP- en CRM-software. Dit maakt het gemakkelijk om documenten in de workflow van het bedrijf te integreren.

Verbeterde naleving van regelgeving

Met Therefore™ Smart Capture kunnen bedrijven voldoen aan alle wet- en regelgevingen, zoals het bijhouden van goedkeuringsprocessen en het veilig opslaan van documenten. Dit helpt om wettelijke regels en voorschriften na te leven.

Kortom, Therefore™ Smart Capture biedt efficiëntie, nauwkeurigheid, procesoptimalisatie, integratiemogelijkheden en nalevingsvoordelen voor organisaties die hun factuurverwerking willen verbeteren.

Meer weten over Therefore™ Smart Capture? Vul onderstaand formulier in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op!

Deel dit met vrienden!

Meer weten over Therefore™ Smart Capture?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.