Nieuws

Vacature Account Manager lokale overheid

Solliciteer direct!

Account Manager lokale overheid

Account Manager worden binnen de lokale overheid? Ben jij een echte relatiemanager met commercieel talent en wil je meebouwen aan ons succes binnen de dynamische en innovatieve wereld van Information Management? Kom dan ons team versterken!

Wij zijn per direct op zoek naar een gedreven, enthousiaste en ambitieuze Account Manager ter versterking van ons salesteam!

Wat ga je doen?

Als Account Manager is het jouw belangrijkste taak om bestaande relaties met klanten te onderhouden en deze verder uit te bouwen. Dit doe je samen met het salesteam, waarbij je rapporteert aan de Sales Director. Je bedient een breed scala aan overheidsorganisaties binnen de lokale overheid.

Naast het verder uitbouwen van klanten lever je ook een actieve bijdrage aan new business development. Met jouw initiatieven en proactieve houding weet je leads om te zetten in kansen. Je weet de juiste vragen te stellen om de klantbehoefte boven water te krijgen om vervolgens een creatief en passend voorstel te doen die je met overtuiging en enthousiasme weet over te brengen. Je kunt goed samenwerken in een klein team en bent breed inzetbaar.

We combineren hard werken graag met plezier maken. We geloven erin dat als jij het naar je zin hebt en op de juiste plek zit, deze positieve energie wordt omgezet in succes!

Heb je interesse, bekijk de vacature en solliciteer direct.

Bekijk de vacature!

Deel dit met vrienden!