Nieuws

Bouw jij mee aan ons succes?

Solliciteer direct!

Ben jij een echte relatiemanager met commercieel talent en wil je meebouwen aan ons succes binnen de dynamische en innovatieve wereld van Information Management, Robotics & AI?

Dan ben jij misschien wel de Account Manager die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Als Account Manager is het jouw belangrijkste taak om bestaande relaties met klanten te onderhouden en deze verder uit te bouwen. Dit doe je samen met het salesteam, waarbij je rapporteert aan de Sales Director. Je bedient een breed scala aan platinum- en goud klanten variërend van MKB+ tot aan grote enterprises binnen zowel de zakelijke dienstverlening, retail en andere branches, maar met een specifieke focus op de (rijks)overheid.

Naast het verder uitbouwen van klanten lever je ook een actieve bijdrage aan new business development. Met jouw initiatieven en proactieve houding weet je leads om te zetten in kansen. Je weet de juiste vragen te stellen om de klantbehoefte boven water te krijgen om vervolgens een creatief en passend voorstel te doen die je met overtuiging en enthousiasme weet over te brengen. Je kunt goed samenwerken in een klein team en bent breed inzetbaar.

Heb je interesse, bekijk de vacature en solliciteer direct.