Nieuws

Vacature Applicatiebeheerder

Solliciteer direct!

Ben jij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de markt en heb je een grote affiniteit met cloud oplossingen? En hou je ervan om onze klant zo goed mogelijk te ondersteunen?

Dan ben jij misschien wel de Applicatiebeheerder die wij zoeken.

Wat ga je doen?

Als Applicatiebeheerder zorg je ervoor dat de Docspro cloud applicaties mee ontwikkelen met de trends bij onze softwarepartners en daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor het goed functioneren van onze cloud applicaties. Je voorziet in de veranderbehoeften vanuit de business door nieuwe functionaliteiten te configureren, nog voordat onze klanten weten dat iets mogelijk is.

Naast applicatiebeheerder vervul je ook werkzaamheden als IT Support Medewerker. Vanuit die rol ben je het eerste technische aanspreekpunt voor de klanten van Docspro. Het oplossen en managen van software vraagstukken behoort tot één van je belangrijkste taken. Om onze klanten de juiste service te leveren heb je veel contact met collega’s en leveranciers.

We zijn op zoek naar een klantgerichte en proactieve collega die in een klein team kan werken en breed inzetbaar is vanwege de verscheidenheid aan taken.

Heb je interesse, bekijk de vacature en solliciteer direct.