Nieuws

Vacature Business Development Representative

Solliciteer direct!

Wij zijn op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte professional die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Heb jij een passie voor het behalen van concrete resultaten en wil je meebouwen aan ons succes binnen de dynamische en innovatieve wereld van Information Management? Kom dan ons team versterken in de rol van Business Development Representative!

 

Wat ga je doen?

Je zorgt dat de leads die jij en Marketing genereren, geënthousiasmeerd worden over onze oplossingen en dienstverlening. De warme leads draag je op het juiste moment over aan Sales. Dit moment bepaal jij. Jij weet als geen ander wanneer een lead open staat voor een gesprek met een Accountmanager. Je hebt immers al één of meerdere keren contact gehad met de lead. Doe jij je werk uitstekend, dan kan Sales makkelijker en meer deals closen. Jij draagt dus direct bij aan het commerciële succes van Docspro.

In deze functie ben o.a. je verantwoordelijk voor:

  • Het beheren en afhandelen van inkomende leads
  • Het maken van afspraken voor je verkoopcollega’s
  • Het beheren en onderhouden van eigen klanten
  • Organiseren en leiden van (marketing)activiteiten met en voor klanten
  • Het actief op zoek gaan naar sales prospects door marktonderzoek, web search/LinkedIn etc.

We combineren hard werken graag met plezier maken. We geloven erin dat als jij het naar je zin hebt en op de juiste plek zit, deze positieve energie wordt omgezet in succes!

Heb je interesse, bekijk de vacature en solliciteer direct.