Nieuws

Vacature Channel Partner Manager Benelux

Solliciteer direct!

Wil jij graag op een enthousiaste en optimistische wijze een langdurige relatie aangaan met onze partners? Wil jij samen met de Sales Director het partnerprogramma door ontwikkelen, innoveren en bijdragen aan partner development? Zodat we uiteindelijk samen onze klanten de ultieme meerwaarde kunnen bieden.

Dan ben jij misschien wel de Channel Partner Manager Benelux die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Als Channel Partner Manager bij Docspro ben je verantwoordelijk voor het partnerprogramma en de verdere ontwikkeling hiervan. Je weet op actieve, creatieve en zelfstandige wijze contact met (potentiële) partners aan te gaan en te onderhouden op een enthousiaste en optimistische wijze. Je bent in staat te begrijpen wat het partnerbelang is, met de partner mee te denken en hoe onze propositie een bijdrage kan leveren aan de (potentiële) partner. Je kijkt naar verschillende mogelijkheden van samenwerking en stelt criteria op om hier een vaste structuur in aan te brengen. Ook voor bestaande partners ben jij het aanspreekpunt en houd je regelmatig contact.

Met jouw initiatieven en proactieve houding weet je waardevolle relaties om te zetten in verkoopkansen. Je bent goed in staat om de behoefte van onze partners door te vertalen naar passende samenwerkingen om gezamenlijk onze klanten meer ruimte voor groei te bieden. Je kunt goed samenwerken met commerciële team.

Heb je interesse, bekijk de vacature en solliciteer direct.