Nieuws

Vacature HR Adviseur

Solliciteer direct!

Vacature HR Adviseur (24 uur)

Ben jij als HR Adviseur op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied? Vind je ook dat HR binnen organisaties vaak innovatiever, beter en leuker kan? En heb je ook nog eens affiniteit met recruitment? Kom dan als HR-adviseur bijdragen aan de groei van een ambitieuze en innovatieve IT-organisatie en groei zelf ook!

Dan ben jij misschien wel de nieuwe HR Adviseur die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Het gaat om een nieuwe functie, gevolg van onze ambities en groei. We zoeken iemand die kan en durft te vernieuwen. Iemand die ons helpt om ons HR-beleid net zo innovatief te laten zijn als onze dienstverlening.

Je werkt nauw samen met het management team. Ook speel je een rol bij de werving en selectie van nieuwe collega’s. Kortom, je bouwt mee aan onze organisatie en de waarden en normen van Docspro. Wat doe je dan precies:

  • Je adviseert over de manier waarop wij onze mensen het beste kunnen laten groeien, de meest moderne manier van beoordelen, het werken op afstand en duurzame inzetbaarheid. Uiteraard help je ook mee met de implementatie ervan;
  • Je adviseert en helpt bij het creëren van nieuwe arbeidsvoorwaardenpakketten;
  • Je bent betrokken bij recruitment van nieuwe collega’s. Je helpt cv’s te beoordelen, voert sollicitatiegesprekken;
  • Je bent sparringpartner voor leidinggevenden als het gaat om HR en recruitmentvraagstukken.

We combineren hard werken graag met plezier maken. We geloven erin dat als jij het naar je zin hebt en op de juiste plek zit, deze positieve energie wordt omgezet in succes!

Heb je interesse? Bekijk de vacature en solliciteer direct.

Bekijk de vacature!