Nieuws

Vacature Medewerker Planning & Projecten

Solliciteer direct!

Ben jij iemand die bekend staat als iemand die altijd alles goed geregeld heeft? Kun jij alle ballen tegelijk in de lucht houden en het overzicht bewaren? Zit klantvriendelijkheid in jouw DNA? En ben je nauwkeurig?

Dan ben jij misschien wel de nieuwe Medewerker Planning & Projecten die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Als Medewerker Planning & Projecten ben je verantwoordelijk voor het plannen van werkzaamheden én ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je bent dé schakel tussen de klant en de solutions specialisten.

Bij projecten stem jij met de klant en de solutions specialisten af wanneer de werkzaamheden plaatsvinden. Ook bellen klanten jou als ze vragen hebben. Sommige vragen kun je zelf beantwoorden en voor andere vragen ga je bij je collega’s op zoek naar het antwoord. Je bent nauwkeurig: als jij iets afspreekt verwerk je dit accuraat in de systemen die wij hiervoor gebruiken. Zo weet iedereen altijd waar hij aan toe is.

Daarnaast zorg je voor de inkoop van de hardware en softwarepakketten die onze klanten bij ons afnemen. Hiervoor heb je contact met onze leveranciers in binnen- en buitenland. Een telefoontje plegen of een e-mail opstellen in het Engels is voor jou dan ook geen probleem.

Je werkt in een klein team dat naast jou uit twee andere gezellige én gedreven Medewerkers Planning & Projecten bestaat. Het is daarom wel belangrijk dat je van samenwerken houdt en het fijn vindt om in een klein team te werken. Je krijgt alle ruimte om je verder te ontwikkelen in je rol. Dit kun je bijvoorbeeld doen door meer kennis op te doen van onze producten.

We combineren hard werken graag met plezier maken. We geloven erin dat als jij het naar je zin hebt en op de juiste plek zit, deze positieve energie wordt omgezet in succes!

Heb je interesse, bekijk de vacature en solliciteer direct.

Stel een vraag Offerte