Nieuws

Vacature Software Consultant (Starter)

Vacature Software Consultant (starter)

Ben jij iemand die liever van drie producten alles weet dan van 100 producten een beetje? Hou je ervan om zelfstandig naar klanten te gaan om onze software te implementeren? Ben je een echte aanpakker met een IT-achtergrond?

Dan ben jij misschien wel de startende Software Consultant die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Als startende Software Consultant begint jouw taak waar het verkooptraject eindigt. Je brengt samen met een ervaren collega ongeveer twee derde deel van de tijd door bij klanten, waar jij zorgt voor een nauwkeurige en soepel verlopende implementatie van onze specialistische informatie management software. De ene keer doe je een kleinere implementatie van één dag, een andere keer ben je een week of 10 dagen bij de klant aan het werk. Dit alles doe je onder begeleiding van een ervaren solutions specialist.

Je zorgt voor naadloze integraties van Docspro oplossingen met bedrijfsapplicaties en weet helder te communiceren met de klant waar je de klus uitvoert. Hoewel je natuurlijk onderdeel uitmaakt van een team draag jij bij projecten de gedeelde verantwoordelijkheid voor de implementatie. We verwachten dan ook een sterk probleemoplossend vermogen en een hoge mate van zelfstandigheid.

Gemiddeld ben je 1 á 2 dagen per week aan het werk op ons kantoor in Alphen aan de Rijn, waar je remote voor de klant aan de slag bent, maar ook kunt sparren met collega’s of tussendoor een potje pool kunt spelen.

We combineren hard werken graag met plezier maken. We geloven erin dat als jij het naar je zin hebt en op de juiste plek zit, deze positieve energie wordt omgezet in succes!

Heb je interesse, bekijk de vacature en solliciteer direct.

Bekijk de vacature!