Nieuws

Vacature Software Consultant

Solliciteer direct!

Vacature Software Consultant

Ben jij iemand die liever van drie producten alles weet dan van 100 producten een beetje? Hou je ervan om zelfstandig naar klanten te gaan om onze software te implementeren? Ben je een echte aanpakker met een IT-achtergrond?

Dan ben jij misschien wel de Software Consultant die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Als Software Consultant begint jouw taak waar het verkooptraject eindigt. Je brengt ongeveer twee derde deel van de tijd door bij klanten, waar je zorgt voor een nauwkeurige en soepel verlopende implementatie van onze specialistische informatie management software.

Je zorgt voor naadloze integraties van Docspro oplossingen met bedrijfsapplicaties en weet helder te communiceren met de klant waar je de klus uitvoert. Hoewel je natuurlijk onderdeel uitmaakt van een team draag jij bij projecten de verantwoordelijkheid voor de implementatie. We verwachten dan ook een sterk probleemoplossend vermogen en een hoge mate van zelfstandigheid.

We combineren hard werken graag met plezier maken. We geloven erin dat als jij het naar je zin hebt en op de juiste plek zit, deze positieve energie wordt omgezet in succes!

Heb je interesse, bekijk de vacature en solliciteer direct.