Nieuws

Verwerk ook uw Simplerinvoice facturen met Kofax

Verwerk ook uw Simplerinvoice facturen met Kofax

Met de intrede van Simplerinvoicing is het eenvoudiger geworden voor verzenders en ontvangers om hun e-facturen met elkaar te delen. De opmaak van de e-facturen is niet langer relevant zolang de softwarepakketten die gebruikt worden zich maar aangemeld hebben voor Simplerinvoicing.

Docspro heeft voor organisaties die gebruik maken van Simplerinvoicing de Docspro Simplerinvoicing Connector ontwikkeld. Middels deze Docspro Simplerinvoicing Connector wordt het mogelijk om uw e-facturen door Kofax te laten verwerken.

De Docspro Simplerinvoicing Connector biedt de volgende voordelen voor uw organisatie:

  • De Docspro Simplerinvoicing Connector maakt het mogelijk om automatisch controles uit te blijven voeren. Denk hierbij onder andere aan het controleren of het een bestaande leverancier is, het verplichtingennummer met het totaalbedrag en de vastgelegde bestelling vergelijken. Hierdoor landen er geen incorrecte of onvolledige facturen in uw boekhoudpakket of ERP-software.
  • Door de Docspro Simplerinvoicing Connector kan er verrijking op de facturen blijven plaatsvinden waardoor er onder andere op basis van het banknummer het crediteurennummer erbij gehaald kan worden waarna de factuur vervolgens in uw boekhoudpakket of ERP-software opgeslagen kan worden.
  • Het aangeleverde XML-bestand op het Simplerinvoicing platform kan getransformeerd worden tot een leesbare factuur in PDF formaat zodat budgethouders de factuur kunnen accorderen.
  • Bestaande workflow acties kunnen automatisch opgestart worden vanuit de Docspro Simplerinvoicing Connector.
  • Met Kofax heeft u één platform voor de verwerking van inkomende documenten. Of het fysieke post, e-mail of een e-factuur uit het Simplerinvoicing platform betreft Kofax kan het herkennen en verwerken.

Aansluiten op Simplerinvoicing platform

Docspro is een samenwerking aangegaan met JNet om organisaties aan te laten sluiten op Simplerinvoicing. Het bedrijf JNet is in 1998 opgericht en richt zich (sinds 2008) nagenoeg volledig op de ontwikkeling en implementatie van het product OpenTunnel, specifiek voor de invulling van rol van Digikoppelingsgateway en Enterprise Service Bus binnen de Nederlandse overheid. Omdat JNet niet afhankelijk is van de technologie van derden kunnen zij relevante overheid standaarden als Digikoppeling en Digilevering ondersteunen in één geïntegreerd product.

Lees hier verder voor meer informatie, of neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Meer weten over Simplerinvoicing?

Wilt u meer informatie over de Docspro Simplerinvoicing Connector of hoe u aangesloten kan worden op het Simplerinvoicing platform? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.