Nieuws

Verzekeraar VIVAT kiest voor OnBase en Docspro

VIVAT kiest voor Docspro om haar bestaande digitale archieven te vervangen door de OnBase Insurance Solution van Hyland.

Na een selectietraject waarin een aantal vooraanstaande Content Services leveranciers zijn uitgenodigd heeft VIVAT gekozen voor de OnBase Insurance Solution van Hyland. Redenen voor VIVAT om voor Hyland te kiezen waren de reputatie van Hyland als marktleider in de verzekeringsbranche, de flexibiliteit welke het cloud platform van Hyland biedt, alsmede de aantrekkelijke licentievoorwaarden.

Ervaren implementatiepartner belangrijk

De implementatie van de OnBase Insurance Solution en de migratie van de bestaande digitale archieven worden uitgevoerd door Docspro uit Alphen aan den Rijn, Diamond Support Partner van Hyland: ‘Hyland is met OnBase wereldwijd marktleider in het Content Services domein. Wij zien dat ook Nederlandse organisaties steeds vaker kiezen voor het uiterst flexibele, schaalbare en gebruiksvriendelijke ‘point en click’ platform van Hyland ’, aldus Patrick van Vulpen, Manager Business & Product Development bij Docspro.

Klaar voor de toekomst

‘Met de keuze voor de OnBase Insurance Solution als platform en Docspro als advies -en implementatiepartner verzekert VIVAT zich van een geavanceerd Content Services Platform en een technisch vooraanstaande implementatiepartij, ,’ aldus Jerry Loman, IT Manager bij VIVAT.

Branchespecifieke oplossingen

De OnBase Insurance Solution biedt specifiek voor verzekeraars een compleet pakket aan functionaliteit voor digitale archivering, records management, integratie met iedere business applicatie, externe ontsluiting en geavanceerde casemanagement functionaliteit. Daarnaast biedt OnBase ook voor andere branches specifieke oplossingen.

Over Hyland, maker van OnBase

Hyland is marktleider in het leveren van softwareoplossingen voor het beheren van content, processen en cases voor organisaties over de hele wereld. Al meer dan 25 jaar heeft Hyland meer dan 19.000 organisaties in staat gesteld om digitaal te transformeren en hun informatie te stroomlijnen. Hyland is sinds 2014 één van Fortune’s 500 beste bedrijven om te werken.

Over Docspro, a Canon Company

Docspro, een dochterbedrijf van Canon, is bijna 25 jaar een toonaangevende leverancier van software en diensten en is erkend specialist op het gebied van digitaliseren, automatiseren en robotiseren. Met technisch hoogwaardige oplossingen ondersteunt Docspro meer dan 500+ organisaties in Nederland en België. Organisaties hebben met de oplossingen van Docspro meer grip gekregen op de informatiestromen, processen verregaand geoptimaliseerd en zijn efficiënter gaan werken, met als resultaat: een hogere mate van flexibiliteit, een verbeterde klanttevredenheid, meer gemotiveerde medewerkers en een hoger bedrijfsrendement! Lees hier meer over Docspro.

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan via onze social media kanalen of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

Wilt u meer weten, of bent u benieuwd wat OnBase en Docspro voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met Docspro via sales@docspro.nl of bel met + 31 (0) 172 419 334. U kunt ook op onze website kijken voor meer algemene informatie of klantcases lezen van andere verzekeraars.

 

  • Wij nemen deze gegevens op in ons CRM systeem om contact met u op te nemen. Indien u wenst dat wij uw gegevens moeten verwijderen, dan vernemen wij dat graag. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
  • * verplichte velden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel een vraag Offerte