Onze solutions specialisten staan voor u klaar!

Implementatie

Implementatie van digitale oplossingen

Na de inventarisatie van uw processen en (digitale) data- en documentstromen door onze business consultants en de koppeling aan de juiste digitale oplossing voor uw situatie.  Gaan onze solutions specialisten graag voor u aan de slag om uw digitale oplossing binnen uw organisatie goed te implementeren. Hiervoor hebben wij een werkwijze ontwikkeld, die uit verschillende fases bestaat. Door deze werkwijze toe te passen garanderen wij een succesvolle oplevering van het project en optimale support en begeleiding na de implementatie.

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan via onze social media kanalen of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

1. Voorbespreking

Voor ieder project gaan uw medewerkers en onze technische projectleider met elkaar in gesprek. Het doel van deze voorbespreking is om input te verzamelen voor het implementatieplan. Afhankelijk van de omvang van het project kunnen wij ook een voorbespreking organiseren in de vorm van een workshop om meerdere stakeholders van uw organisatie kennis te laten maken met het project en de oplossing.

2. Ontwikkelen implementatieplan

Na de voorbespreking wordt het implementatieplan opgesteld. Voordat wij starten met de werkzaamheden is het van belang dat u precies weet wat u van ons kunt verwachten en welke medewerking wij van u vragen. Na goedkeuring op het implementatieplan starten we met het uitvoeren van de werkzaamheden. Tegelijkertijd is ook het projectteam, dat verantwoordelijk is voor de uitrol van het project, samengesteld. Voor een optimaal succes is het van belang dat ook uw medewerkers weten wat er van hen wordt verwacht. Deze samenwerking brengt namelijk de kennis over de processen binnen uw organisatie en de te implementeren oplossing samen.

3. Uitvoering werkzaamheden

Onze projectleider zorgt ervoor dat tijdens de uitvoering van het project continu inzicht is in de activiteiten, werkzaamheden en onderwerpen die nog aan de orde moeten komen. Zo is het project van het begin tot het einde beheersbaar en kunnen de gestelde doelen binnen de aangegeven tijd worden gerealiseerd. Voor de oplevering van het project zijn uw medewerkers opgeleid om met de oplossing te kunnen werken en beschikken zij over de benodigde installatie, beheerders- en gebruikersdocumentatie.

4. Project opleveren

Vervolgens leveren wij het project op en zorgen we voor de nazorg . Onze solutions specialisten stellen de oplossing desgewenst bij zodat deze volledig afgestemd op uw wensen en aansluit bij de requirements zoals deze in het implementatieplan zijn vastgelegd. Doordat de technologische ontwikkelingen zich in een hoog tempo blijven opvolgen komen de solutions specialisten ook na afronding van het project op regelmatige basis terug. Zo bent u altijd op de hoogte van de nieuwste functionaliteiten zodat u in staat met om continu te blijven verbeteren met de oplossingen van Docspro

Onderzoek de mogelijkheden met onze solutions specialisten

Rima de BruijnZoekt u een betrokken kennispartner voor de implementatie van digitale software oplossingen om uw processen en (digitale) data- en documentstromen te automatiseren?
Vul onderstaand formulier in en Rima neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

Relevante artikelen

Softwarerobots werken op turbo-snelheid bij Sligro Food Group

Van veel uitvoerend inklopwerk naar analytische taken

Intelligent Automation Platform tilt documentverwerking KLM naar ongekende hoogte

Volledige geautomatiseerde document- en informatiestromen
Stel een vraag Offerte