Nieuws

Uitkomst tevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek afdeling support

Afgelopen voorjaar heeft Docspro een klanttevredenheidsonderzoek voor de afdeling support door een eindejaar student Commerciële Economie laten uitvoeren. Over het algemeen waren de resultaten positief, maar natuurlijk zijn er ook verbeterpunten waarmee we aan de slag gaan. Van de 1040 verstuurde enquêtes hebben meer dan 15% van onze relaties ons onderzoek ingevuld.

Trots op uitkomst

Onze klanten waarderen de supportafdeling met een 7,7! Alles draait bij Docspro om kwaliteit, deskundigheid en uiteraard service. Elke dag weer doet onze supportafdeling haar uiterste best om onze klanten naar alle tevredenheid te bedienen. We hechten dan ook veel waarde aan de mening van onze klanten. Wat doen we goed? Wat kan beter?

Nu aan de slag

Onze klanten zijn over het algemeen tevreden over onze kennis en deskundigheid, betrokkenheid en pro-activiteit, kwaliteit van geleverde diensten, communicatie met de supportafdeling van Docspro. Meer dan 85% gaf aan Docspro aan te bevelen. Verbetering is nog mogelijk bij onze communicatie en kennis. Daarmee gaan we hard aan de slag de komende tijd.

Deel dit met vrienden!