Vlekkeloze digitale verwerking van facturen

CSU

CSU Zorgverzekeraar

Logo CSU

Vlekkeloze digitale verwerking van facturen

Jaarlijks komen bij CSU ruim 75.OOO facturen binnen. Met bijlagen zijn dat zo’n 600.000 pagina’s. De ver­werking van deze omvangrijke documentenstroom heeft CSU met behulp van Docspro verregaand geau­tomatiseerd: digitaliseren, herkennen, boeken, archi­veren en opnemen in de autorisatie workflow alles is opgenomen in één vloeiend proces dankzij een unieke combinatie van naadloos geïntegreerde standaard­oplossingen. Financieel directeur Guus van Mourik is overtuigd van de voordelen: “We zijn de afgelopen ja­ren flink gegroeid en die lijn willen we graag doortrek­ken. Dit systeem geeft ons veel meer grip op de fac­tuurstroom en levert bovendien flinke besparingen op. De tijdwinst die we behalen, kunnen we weer investe­ren in de kwaliteit van onze organisatie en de service aan onze klanten.”

Uitdaging

CSU is een toonaangevende speler: in Nederland op 3 in de markt van schoonmaak en sinds kort ook als leverancier van thuiszorg. Het bedrijf grossierde de laatste jaren in branche-awards en behoort sinds 2004 elk jaar tot de Beste Werkgevers van Nederland. En ook de klanten zijn blijkbaar tevreden, want CSU is in de afgelopen tien jaar in omvang verdubbeld. “Als je zo snel groeit, is het belangrijk om met je bedrijfsprocessen gelijke tred te houden”, aldus Guus van Mourik. “We constateerden dat het nodig was om het factuurproces beter te beheersen. De facturen kwamen binnen op allerlei verschil­lende locaties en de logistieke en administratieve verwerking ervan was veel te omslachtig en tijdrovend.”

Wilt u weten wat de digitale verwerking van haar facturen CSU heeft opgeleverd? Vul onderstaand formulier in en ontvang de volledige referentiecase.

Deel dit met vrienden!

Ontvang de volledige referentiecase

Laat uw contactgegevens achter

Relevante producten