Een efficiënt digitaal archief, conform wet- en regelgeving

Digitaal archiveren

Digitaal archiveren

Uw documenten op een gestructureerde wijze archiveren, met een goed ingericht digitaal archief. Door op een slimme wijze digitaal te archiveren, houdt u grip op uw data. Voor nu en in de toekomst. Dat wilt u toch ook?

Wat is digitaal archiveren?

Een digitaal archief is meer dan een mappenstructuur met digitale bestanden. Het eenvoudig terugvinden van de juiste informatie op het juiste moment is heel belangrijk. Toch komt er meer bij kijken. Veel organisaties hebben een enorme verscheidenheid aan informatiestromen. Verschillende applicaties, lokale mappen, diverse wijzen van opslaan en ga zo maar door. Informatie is het zenuwstelsel van organisaties. Digitale archiveringsoplossingen helpen u en uw medewerkers om altijd over de juiste informatie te beschikken zonder veel zoekwerk, dit scheelt veel tijd. Daarnaast kan ons digitale archief u helpen om bedrijfsprocessen verder te optimaliseren.

Waarom een digitaal archief?

Het is belangrijk dat u en uw collega’s toegang hebben tot alle benodigde informatie. Op een veilige, en gebruiksvriendelijke manier. Door hier slimme softwareoplossingen voor in te zetten kunt u kosten besparen, efficiëntie realiseren, voldoen aan wet- en regelgeving en uw organisatie naar een hoger niveau tillen. Denk hierbij aan de Content Services platformen OnBase en Therefore.

Alle voordelen op een rij

  • Veilige toegankelijkheid, altijd en overal;
  • Eenvoudig zoeken én vinden;
  • Autorisatiemogelijkheden;
  • Metadata koppelen aan uw bestanden om data te verrijken;
  • Retentiebeleid gestructureerd inrichten.

Wilt u meer weten over digitaal archiveren?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wat klanten over ons zeggen

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?