Beleidsverklaring

Beleidsverklaring

Docspro is toonaangevend in het digitaliseren, automatiseren en robotiseren van informatie gedreven processen. Sinds 1994 ondersteunen wij honderden organisaties om de digitale transitie te maken van het oude naar het nieuwe werken én communiceren, ook aansluitend op mobiel en social media. We helpen onze klanten met innovatieve toepassingen, waar organisaties soms zelf nog niet aan hadden gedacht. Een adequate beveiliging van informatie, compliancy en kostenbesparing zijn hierbij uiteraard randvoorwaardelijk.

Docspro streeft ernaar haar klanten te ondersteunen bij het managen van de informatie gedreven processen en bijbehorende informatiestromen. Door het intelligent inzetten van geavanceerde software van toonaangevende leveranciers, implementeren we oplossingen die naadloos aansluiten op huidige bedrijfsapplicaties (SAP, FIS2000, FMS, UNIT4, Microsoft Sharepoint, Oracle etc.) Uitgangspunt is dat de klant en eindgebruiker op eenvoudige en transparante wijze snel de juiste informatie kan vinden, bewerken en beheren zodat zij in staat zijn om de juiste beslissingen te kunnen nemen of klanten op juiste wijze te kunnen bedienen.

Het is bij vele bedrijven en organisaties succesvol gebleken om eerst op één afdeling de oplossing in te zetten en vanuit daar verder uit te breiden. Door deze pragmatische aanpak, behouden we het overzicht waardoor we een beheersbaar traject waarborgen terwijl kosten en risico’s minimaal blijven. Uiteraard werken wij volgens gestandaardiseerde werkmethoden en is ons project management Prince-2 gecertificeerd.

Samen met de klanten kijken wij naar de gewenste en de huidige situatie, waarbij altijd wordt gekeken in hoeverre reeds gedane investeringen in hard- en software optimaal benut kan worden. Naast maintenance contracten bieden wij tevens  een eigen Customer Support Desk met deskundige en gecertificeerde medewerkers die kunnen assisteren bij klantvragen, verstoringen of incidenten.

De processen en werkwijzen binnen Docspro zijn zodanig ingericht dat deze er voor zorgen dat er wordt voldaan aan de van toepassing zijnde wettelijke en andere eisen die betrekking hebben op de activiteiten en producten van Docspro en bijdraagt in het voorkomen van materiële schade, milieuvervuiling en uitputting van natuurlijke hulpbronnen. Speerpunten hierbij zijn het terugdringen van de CO2 uitstoot van het wagenpark en verminderen van energieverbruik van de kantoororganisatie. Docspro is ook ISO 14001 gecertificeerd.

Ons ervaren team van gecertificeerde medewerkers én een uitgebreid netwerk van hoogwaardige business partners maakt Docspro tot de aangewezen leverancier voor vrijwel elke oplossing op het gebied van informatiemanagement. De uitstekende samenwerking met onze leveranciers en partners wordt onderstreept door de vele awards die Docspro heeft ontvangen.

Sinds januari 2016 is Canon Nederland voor 100% eigenaar van Docspro. Docspro wordt binnen Canon Nederland het expertisecentrum voor Information Management. Bij Docspro is uw project in de vertrouwde handen van gecertificeerde medewerkers en bent u dus verzekerd van up-to-date kennis.

Namens de directie van Docspro,

Dennis Zwanenburg

Managing Director

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.

  • Wij nemen deze gegevens op in ons CRM systeem om contact met u op te nemen. Indien u wenst dat wij uw gegevens moeten verwijderen, dan vernemen wij dat graag. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
  • * verplichte velden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.