Nieuws

Docspro wederom OnBase Gold partnerstatus

Docspro wederom OnBase Gold partnerstatus

“Voor het tiende jaar op rij erkenning voor Docspro voor de hoge mate van deskundigheid en expertise van de uitgebreide OnBase Content Services suite.”

Tijdens de jaarlijkse Team OnBase conferentie vorige week in Orlando, Florida werd aan Docspro voor de 10e keer op rij de OnBase Gold Partnerstatus toegekend voor de technisch hoogwaardige kennis van OnBase en de vele succesvolle implementaties die zij hebben gerealiseerd.

Docspro één van de meest succesvolle OnBase partners

“Met de verlenging van de OnBase Gold Partner status laten wij blijken dat we Docspro beschouwen als één van onze meest succesvolle partners. Zij slagen er jaar op jaar in om met enorme toewijding en zeer veel kennis van zaken de klant te voorzien van een oplossing waarmee deze in staat is om de document- en informatie intensieve bedrijfsprocessen vele malen efficiënter en accurater te laten verlopen.” aldus Bill Priemer, CEO van Hyland Software.

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan via onze social media kanalen.
LinkedIn

Wereldwijd steeds meer OnBase gebruikers

“Het succes van OnBase stijgt wereldwijd in een enorm tempo en dat zien wij ook in Nederland. Sinds wij in 2008 zijn gestart als OnBase reseller hebben wij tientallen bedrijven en instellingen kunnen helpen bij het maken van een significante efficiencyslag, een verbeterde informatiestructuur en verhoogde compliancy. Het gemak en de snelle configuratiemogelijkheden die deze software biedt in combinatie met het aantrekkelijke subscriptiemodel en de cloudoplossingen, maakt dat organisaties binnen korte tijd de door hen gewenste oplossing in gebruik kunnen nemen. De implementatietijd en de tijd waarin de investering is terugverdiend is met OnBase aanzienlijk sneller dan bij vele andere Content Services software aanbieders,” aldus Dennis Zwanenburg, Managing Director bij Docspro.

Docspro heeft benchmarks ruimschoots behaald

“Er is wereldwijd maar een select gezelschap van resellers die de Gold Partner status mag voeren. Hiermee bevestigen wij dat wij Docspro zien als één van de meest succesvolle, kundige en klantgerichte OnBase partners binnen ons wereldwijde partnernetwerk,” zei Ed McQuiston, Hyland’s CCO. “Onze partners worden gehouden aan de allerhoogste standaarden en Docspro heeft deze benchmarks opnieuw ruimschoots behaald.”

Over Hyland

Hyland is marktleider in het leveren van softwareoplossingen voor het beheren van content, processen en cases voor organisaties over de hele wereld. Al meer dan 25 jaar heeft Hyland meer dan 19.000 organisaties in staat gesteld om hun werkplekken te digitaliseren en hun activiteiten fundamenteel te transformeren. Hyland is sinds 2014 een van Fortune’s beste bedrijven om te werken, Hyland staat alom bekend als zowel een geweldig bedrijf om voor te werken als een geweldig bedrijf om zaken mee te doen. Lees hier meer over OnBase by Hyland.

Meer weten over OnBase by Hyland?

Wenst u meer informatie over OnBase by Hyland of wilt u weten wat OnBase voor uw organisatie kan betekenen, laat dan uw gegevens door onderstaand formulier in te vullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook direct bellen via +31 (0)172 419 334.

  • Wij nemen deze gegevens op in ons CRM systeem om contact met u op te nemen. Indien u wenst dat wij uw gegevens moeten verwijderen, dan vernemen wij dat graag. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
  • * verplichte velden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel een vraag Offerte