Nieuws

Hyland benoemd tot Leader in de IDC MarketScape voor Intelligent Document Processing

Hyland benoemd tot Leader in de IDC MarketScape voor Intelligent Document Processing Software!

Als partner van Hyland, toonaangevende leverancier op het gebied van Content Services, melden we graag dat Hyland dit jaar is uitgeroepen tot Leader door IDC MarketScape voor Worldwide Intelligent Document Processing Software 2023-2024. De reden waarom Hyland tot Leader is verkozen komt door de volgende drie onderdelen:

  • De technologie;
  • Haar brede klantportfolio;
  • Het gebruiksgemak van het platform.

Deze worden hieronder verder toegelicht.

Intelligent Document Processing

Hyland biedt verschillende document verwerkingsoplossingen, waaronder Intelligent Document Processing (IDP), dat organisaties helpt om processen te automatiseren, te versnellen en kosten te verminderen. Hierbij biedt Artificial Intelligence (AI) ondersteuning op het gebied van documentherkenning, capturing, classificatie en gegevensextractie. Zowel uit gestructureerde-, semi-gestructureerde- en ongestructureerde documenten.

Gevarieerd klantportfolio

IDC MarketScape geeft aan dat het huidige klantportfolio van Hyland opvalt, omdat zij op het gebied van Intelligent Document Processing een breed scala aan verschillende klanten hebben. Hyland heeft aangetoond dat IDP succesvol is bij organisaties van verschillende groottes en uit verschillende sectoren.

Gebruiksgemak

Ook gaf IDC MarketScape aan dat klanten en partners van Hyland het gebruikersgemak van het platform hoog beoordelen. Enkele onderdelen van Hyland vielen positief op in de boordeling, namelijk:

  • De logica van het platform;
  • Het classificeren en extraheren van documenten;
  • Het bouwen en aanpassen van dashboards.

Het volledige rapport van IDC MarketScape lezen?

Klik op onderstaande button en vul het formulier in.

Lees het rapport!

Deel dit met vrienden!