Donderdagochtend 7 juni 2018 - Buitenhof, De Haag

Ministeriedag; informatie management binnen de (rijks)overheid

Laat u bijpraten over de laatste ontwikkelingen; verhoog de productiviteit én de servicegerichtheid!

Ministeriedag; informatie management binnen de overheid

Overheden en ministeries staan voor een uitdaging: enerzijds is er een voortdurende focus op kostenreductie, maar anderzijds moet de effectiviteit en de servicegerichtheid omhoog. Lees verder voor meer informatie een aanmelden.

Welke impact hebben deze ontwikkelingen op uw informatie management en processen? En hoe kunt u als (rijks)overheid met minder middelen, juist sneller, beter en persoonlijker communiceren met burgers, bedrijven en instellingen?

Gelukkig biedt Informatie Management Technologie, in combinatie met procesverbeteringen, heel veel kansen om deze en soortgelijke uitdagingen het hoofd te bieden! Hoe? Kom langs op de Ministeriedag op donderdagochtend 7 juni 2018 in Den Haag en laat u bijpraten over de laatste ontwikkelingen op dit vlak.

Zo staan er onder meer sessies op de planning over:

  • de voordelen van de grensverleggende Robotic Process Automation software;
  • gaan we dieper in op verbeterde intelligente software, waarmee u de customer intimacy verhoogt en tegelijkertijd kostenefficiënter werkt
  • en deelt het CJIB haar ervaringen hoe zij dankzij de inzet van software en het toepassen van procesoptimalisatie sneller, accurater en persoonlijker kunnen communiceren met haar stakeholders.

Meld u direct aan voor deze ochtend en verzeker uzelf van een plaats. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Aanmelden Ministeriedag

Meer weten?

Heeft u vragen over dit congres of wilt u meer weten over onze oplossingen? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons uiteraard ook direct bereiken via +31 (0) 172 419 334 of mailen naar sales@docspro.nl.