Altijd en overal inzicht in uw accorderingsproces

Approval management

Altijd en overal inzicht in uw accorderingsproces

Of het nu gaat om contracten, facturen, arbeidsovereenkomsten of andere processen waarvoor accordering nodig is, met approval management heeft u uw gehele accorderingsproces geautomatiseerd. Zo heeft u altijd inzicht in de status van het accorderingsproces en kunt u deze indien nodig altijd bijsturen.

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan via onze social media kanalen of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Approval management

Approval management is het beheren van workflows en/of bedrijfsprocessen die nodig zijn om een document, bestelling of factuur geauthentiseerd en goedgekeurd te krijgen. Approval management vindt plaats voordat het wordt uitgevoerd of verwerkt door de organisatie of afdeling die ervoor verantwoordelijk is. Hierdoor bent u als organisatie altijd in staat om bij te sturen, veiligheid te garanderen en de benodigde documentatie per project/workflow altijd en overal voor iedereen beschikbaar te hebben.

Waarom approval management?

Grip en inzicht op uw goedkeuringsproces is belangrijk voor uw organisatie. Als uw approval managementproces namelijk niet op de juiste manier is ingericht kunt u bijvoorbeeld de volgende nadelen ervaren:

 1. Tijdsverspilling – Doordat in het handmatige proces sommige documenten met meerdere goedkeuringen, één voor één naar de verantwoordelijke partijen moet worden verspreid. Zorgt dit ervoor dat het lang duurt voordat het proces kan starten.
 2. Weinig flexibiliteit – Zonder approval management beschikt u niet over de mogelijkheid om altijd en overal te accorderen. Zo is het lastig om met meerdere mensen op verschillende locaties of vanuit huis samen te werken.
 3. Informatie kwijtraken – Zonder een goed accorderingsproces kan een deel van de informatie met betrekking tot het proces verloren gaan. Hierdoor kunnen beslissingen niet op basis van alle beschikbare informatie worden gemaakt en kan dit een negatieve impact hebben op de organisatie.

Hoe werkt approval management met Docspro?

Voordat er kan worden gestart met de implementatie van een technologische oplossing zoals OnBase of Therefore om approval management binnen uw organisatie of afdeling in te richten starten we met business consultancy. Onze business consultants zijn gespecialiseerd in het inventariseren van de workflows die u in het accorderingsproces wilt opnemen. Onze business consultants gaan met u in gesprek om vooraf met u te bepalen welke doelstellingen u wilt realiseren. Na identificatie van het proces doorloopt u samen met de business consultant de stappen van het Docspro Business Acceleration Model. Om duidelijk te bepalen hoe u met behulp van approval management uw bedrijfsprocessen verder kunt optimaliseren.

Welke bedrijfsprocessen of workflows kunt u meenemen in een accorderingsproces?

 • Financiële administratie – factuurverwerking
 • HR – on-boarding van nieuwe medewerkers, verlofaanvragen
 • Projectadministratie – urenregistratie
 • Verkoop – overeenkomsten, contracten
 • Marketing – contentevaluatie

Approval management

Alle voordelen op een rij

 1. Altijd en overal goedkeuren
 2. Efficiënt volgen het goedkeuringsproces
 3. Kortere doorlooptijd accorderingsproces
 4. Naadloze integratie met ERP en/of financieel systeem
 5. Nooit meer zoekgeraakte informatie
 6. Actueel inzicht in het accorderingsproces
 7. Hoge ROI

De kracht van approval management

Lucas FokMet approval management heeft u altijd en overal inzicht in uw accorderingsproces. Wilt u hier meer over weten? Vul onderstaand formulier in en Lucas neemt contact met u op.

 

 

Technologische oplossingen