Kofax Power PDF voorziet in behoefte van a.s.r.

Klantcase a.s.r.

Kofax Power PDF voorziet in behoefte van a.s.r.

Verzekeraar a.s.r. maakt sinds enige tijd gebruik van Kofax Power PDF. Belangrijkste reden voor het in gebruik nemen hiervan waren dat er veel minder noodzakelijke ‘patches’ nodig zijn. Kofax Power PDF sluit niet alleen beter aan, maar verzekert de organisatie van een grotere eenduidigheid en consistentie in de bewerkingsfase van geclassificeerde en herkende, inkomende documenten die in een latere fase moeten kunnen worden bewerkt.

Lagere operationele kosten en eenduidigheid van werken met Kofax Power PDF

Verzekeraar a.s.r. is voortdurend bezig met het optimaliseren en (deels) automatiseren van informatieprocessen, zoals bijvoorbeeld de inkomende documentstromen. Waar a.s.r. voor de bewerkingsfase gebruik van wilden maken, is een intelligente tool die hun in staat stelt op eenduidige wijze en consistent bewerkingen te doen. De keuze voor Kofax Power PDF werd ingegeven doordat de functionaliteit van Kofax Power PDF robuust en krachtig is en ook de beheersbaarheid en eenduidigheid beter waren gegarandeerd.

Belangrijkste voordelen

  • Bewezen technologie, praktisch snel toepasbare oplossing, gebruiksvriendelijk en daardoor snelle acceptatie door gebruikers
  • Eenduidigheid van werken
  • Beter beheersbaar en lagere operationele kosten
  • Beter en sneller voldoen aan wet- en regelgeving

Wilt u weten hoe a.s.r. dat heeft gerealiseerd?

Vul onderstaand formulier in en ontvang de gehele klantcase 'Kofax Power PDF voorziet in behoefte van a.s.r.'