Elektronisch ondertekenen van HR-documenten maakt onboarding snel en eenvoudig

Klantcase Teleperformance

HR-Document Management

Klantcase Teleperformance

Teleperformance is wereldwijd marktleider in contactcenter outsourcing. Jaarlijks neemt Teleperformance Benelux ruim 4.000 nieuwe medewerkers aan en het bedrijf had dringend behoefte aan een geautomatiseerd proces voor foutloze en snelle verwerking van HR-documenten.

“Inherent aan onze branche is dat je een enorm hoog verloop hebt. Het was dus essentieel dat het onboardingsproces grondig op de schop moest. Verspreid over onze 6 vestigingen werken 3.500 mensen. Met een verloop van meer dan 100% moeten we jaarlijks 4.000 tot 4.500 mensen in dienst nemen om het aantal werknemers stabiel te houden. Elke maandag starten hier 50 tot 100 nieuwe collega’s en in piekperiodes loopt dat op tot 200 per week. Voor de contractdocumenten hadden we een papieren proces, maar dat was niet meer houdbaar.”

Met de HR-Document Management oplossing van Docspro zijn alle contractdocumenten nu aantoonbaar compleet, correct ingevuld en ondertekend én op de juiste plek opgeslagen. En waar voorheen per vestiging wekelijks enkele maandagen werden besteed aan het onboardingsproces, lukt dit nu in de helft van de tijd.”

Wilt u weten hoe Teleperformance dat heeft aangepakt?

Download dan nu de gehele klantcase ‘Elektronisch ondertekenen van HR-documenten maakt onboarding snel en eenvoudig

 

Download de klantencase: Teleperformance

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan via onze social media kanalen of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief
Stel een vraag Offerte