"Grote hoeveelheden gegevens eenvoudig, snel en intelligent verwerken"

Docspro Advanced PDF Creator

Docspro Advanced PDF Creator

De bestandsgrootte van documenten wordt  steeds groter en nemen daardoor meer dataopslag in beslag. Dit zorgt ervoor dat deze documenten een vertraging veroorzaken voor uw IT-systeem. Daarnaast zorgt de extra omvang ervoor dat de documenten minder eenvoudig kunnen worden gedeeld doordat deze te groot zijn. Om dit soort problemen op te lossen hebben wij de Docspro Advanced PDF Creator ontwikkeld. Deze professionele high-performance compressie- en conversieoplossing zorgt ervoor dat u grote hoeveelheden gegevens eenvoudig, snel en intelligent kunt verwerken.

Eenvoudig, snel en intelligent

Er is een groeiende vraag ontstaan bij organisaties die grote aantallen documenten verwerken naar een schaalbare en flexibele oplossing voor de compressie en conversie van documenten. Deze organisaties zijn op zoek naar een oplossing die eenvoudig te integreren is in bestaande systemen waarbij documenten omgezet worden naar een standaard formaat zoals PDF of PDF/A. Met de Advanced PDF Creator van Docspro is dit mogelijk geworden!

Hoe werkt het?

Met behulp van geavanceerde OCR-technologie worden documenten op hoge snelheid en met grote precisie omgezet naar Full Searchable PDF- documenten. In een verificatiestap kunnen eventuele leesfouten worden gecorrigeerd.  De oplossing is schaalbaar door de intelligente “multi-threading” techniek. Door deze techniek kunnen verschillende programma’s gelijktijdig worden gebruikt. De combinatie van deze technieken staat garant voor de beste resultaten, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. De Docspro Advanced PDF Creator is uitermate geschikt voor de verwerking van grote volumes documenten waarbij de kwaliteit van de OCR-technologie essentieel is voor het verdere verwerkingsproces.

Meer weten over deze oplossing of onze andere aanvullende modules?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.