Laat de informatie voor u werken!

DIGITALISEREN | AUTOMATISEREN | ROBOTISEREN

Over Docspro

Efficiënter werken, een verbeterde klantenservice en een hoger bedrijfsrendement?

Vanuit de filosofie om informatie voor u te laten werken, is Docspro sinds 1994 uitgegroeid tot een erkend specialist op het gebied van digitaliseren, automatiseren en robotiseren en houdt zich o.a. bezig met Artificial Intelligence (AI) en Natural Language Processing (NLP). Juist nu informatie vaak al digitaal is, bieden geavanceerde softwareoplossingen de uitkomst om slim om te gaan met informatie, want alleen met de juiste informatie, kunt u de juiste beslissingen nemen. En uiteraard wilt u daar te allen tijde snel over beschikken, waar en wanneer dan ook. Zo kunt u uw tijd besteden aan taken die echt waarde toevoegen!

Ruim 25 jaar helpen wij 500+ klanten in Nederland en België om de digitale transitie te maken van het oude naar het nieuwe werken. Dankzij Docspro zijn organisaties vele malen efficiënter gaan werken, met als resultaat: een verhoogde klanttevredenheid, een hogere mate van flexibiliteit, meer gemotiveerde medewerkers en een hoger bedrijfsrendement!

Onderdeel van de Canon Group

Sinds 2016 is Docspro onderdeel van de Canon Group. Hierdoor zijn wij in staat om u nog beter van dienst te kunnen zijn op het gebied van informatie management, vanaf het moment dat informatie de organisatie binnenkomt, tot het moment dat informatie de organisatie weer uitgaat.

Meer informatie

Lees wat onze klanten van ons vinden bij de klantcases, bekijk onze softwareoplossingen en check de partnerstatus en awards die wij hebben behaald als erkenning voor onze hoogwaardige software oplossingen en uitgebreide kennis en ervaring.

Werken bij Docspro

Interesse om ook mee te werken aan het succes van Docspro en bij te dragen in de dynamische en innovatieve wereld van Informatiemanagement? Bekijk onze vacatures.

Wilt u ook efficiënter werken?

Bent u benieuwd hoe wij ook uw organisatie kunnen ondersteunen met onze jarenlange ervaring, specialistische kennis en geavanceerde softwareoplossingen, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier… 

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan via onze social media kanalen.
LinkedIn

Contact

Benieuwd welke voordelen wij met onze oplossingen voor uw organisatie kunnen realiseren? Ga met ons in gesprek en neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.

  • Wij nemen deze gegevens op in ons CRM systeem om contact met u op te nemen. Indien u wenst dat wij uw gegevens moeten verwijderen, dan vernemen wij dat graag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze referentiecases

De Goudse Verzekeringen

Multi-channel capture oplossing - Digital Mailroom

De Friesland Zorgverzekeraar

Digitale archiefoplossing

CSU

Factuurverwerking

Sligro Food Group

Softwarerobots werken op turbo-snelheid

Onze klanten

Waterschap Rijn en Ijssel
Tata Steel
Sligro
Rijksoverheid
Rabobank
OMO
Ministerie van Binnenlandse Zaken
LUMC
Leaseplan
KLM
ICS
Hogeschool Utrecht
Coolblue
ASR
anwb
Gemeente Amsterdam
fgh
Eneco

Onze partners

Blog

> Naar blogarchief
Stel een vraag Offerte