Nieuws

Hyland neemt RPA-softwareleverancier Another Monday over

Hyland neemt RPA-softwareleverancier Another Monday over

De aankoop van Another Monday vormt een goede aanvulling op het Enterprise Content Services Platform en het rijke portfolio van Hyland.

Wilt u op de hoogte blijven van de trends en ontwikkelingen? Volg ons dan via LinkedIn of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Hyland, een toonaangevende aanbieder van Enterprise Content Services (ECS) oplossingen, kondigde de overname aan van Another Monday, een in Duitsland gevestigde Robotic Process Automation (RPA) software ontwikkelaar. De toevoeging van een functierijke, end-to-end RPA-software oplossing die in hoge mate configureerbaar is, vergroot de mogelijkheden van Hyland voor procesautomatisering en versterkt de productportfolio van ECS-oplossingen.

Positionering Gartner

Another Monday werd door Gartner gepositioneerd als een visionair in het Magic Quadrant for Robotic Process Automation Software 2019. De vier complementaire software oplossingen zullen Hyland’s klanten in staat stellen om bestaande procesautomatiseringsoplossingen uit te breiden met innovatieve RPA-functionaliteiten.

Digitale transformatie naar een volgend niveau

“Door RPA toe te voegen aan het ECS-platform van Hyland, wordt ons aanbod van low-code procesautomatisering uitgebreid, waardoor een volgend niveau van digitale transformatie voor al onze klanten mogelijk is”, aldus Bill Priemer, president en CEO van Hyland. “We kijken ernaar uit om onze Another Monday-collega’s te leren kennen, onze nieuwe klanten en partners te verwelkomen en deze krachtige technologie in onze bestaande oplossingen te integreren.”

Hyland is de beste organisatie

“De RPA-markt is een opwindende en uitdagende ruimte met een snelle groei en een groot aantal mogelijke toepassingen die organisaties gemakkelijk kunnen combineren en integreren om bedrijfsprocessen beter en flexibeler te kunnen ondersteunen”, zegt Hans Martens, CEO van Another Monday. “Wij zien Hyland als de beste organisatie om onze RPA-technologie in te bedden in hun krachtige ECS-platform, om eenvoudige, end-to-end automatisering bij iedereen te implementeren.”

Robotic Process Automation als integraal onderdeel van automatiseringsstrategie

Nu, meer dan ooit, worden organisaties wereldwijd geconfronteerd met de noodzaak om automatiseringsoplossingen te gebruiken om de versnelde initiatieven voor de digitale transformatie te ondersteunen. De toevoeging van RPA-software is een integraal onderdeel van de intelligente automatiseringsstrategie van Hyland en past bij haar klantenbestand – met brede, dynamische gebruiksscenario’s in de industrieën en regio’s die Hyland bedient.
Hyland zal de huidige oplossingen en klanten van Another Monday blijven ondersteunen terwijl zij de technologie gaan integreren in bestaande platform oplossingen.

Deel dit met vrienden!