Razendsnel en foutloos vertrouwelijke gegevens onleesbaar maken

Anonimiseren

Verlaag kosten, beperk de kans op fouten en anonimiseer snel informatie

Iedere organisatie of instellingen dient zorgvuldig om te gaan met vertrouwelijke informatie en persoonsgegevens. Niet alleen sinds de komst van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming), maar eigenlijk altijd al. Zo moeten bijvoorbeeld BSN-nummers, NAW-gegevens en e-mailadressen worden geanonimiseerd en is het ‘onleesbaar maken lakken’ of ‘anonimiseren’ een arbeidsintensieve taak. Met Docspro Anonymizer kunt u documenten, zoals WOB-verzoeken, efficiënt en betrouwbaar mogelijk anonimiseren.

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan via onze social media kanalen of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

AnonimiserenNaast een veilig en betrouwbaar digitaal archief voor het opslaan van documenten zijn er ook situaties waarin deze  documenten gedeeld moeten worden. Wanneer u documenten, zoals WOB-verzoeken, met uw medewerkers, klanten of burgers deelt, moet u ervoor zorgdragen dat de persoonsinformatie in deze documenten niet te herleiden is naar individuele personen.

Vertrouwelijke informatie onleesbaar maken

Om te voorkomen dat vertrouwelijke informatie wordt gelekt of in de verkeerde handen belandt, worden documenten vaak geprint, waarna een medewerker op zoek moet naar persoonsinformatie in het document en deze met een zwarte stift onleesbaar maakt. Daarna wordt het document opnieuw gedigitaliseerd en pas dan gedeeld met uw klanten of burgers.

Automatische herkenning en anonimisering

Om deze handmatige, tijdrovende en foutgevoelige handelingen te besparen heeft Docspro de Docspro Anonymizer ontwikkeld waarmee u snel en gemakkelijk persoonsgegevens kunt anonimiseren. Dit kan volledig geautomiseerd of handmatig via een gebruiksvriendelijke user-interface.

Met de Docspro Anonymizer werkt u sneller, efficiënter en compliant, precies waar u als organisatie naar streeft!

Wilt u dit ook?

Rima de BruijnVul onderstaand formulier in en Rima neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

 

 

Stel een vraag Offerte