Nieuws

Verzekeraar a.s.r. kiest voor Kofax Power PDF en Docspro

Lagere operationele beheerkosten waren doorslaggevend

a.s.r. heeft een inventarisatie uitgevoerd naar welke verschillende PDF-oplossingen er in gebruik zijn. De reden waarom a.s.r. dit in kaart heeft gebracht is, omdat de verzekeraar het aantal leveranciers van softwareoplossingen wil beperken. Aangezien Docspro jarenlang de leverancier van Kofax oplossingen is, heeft a.s.r. ervoor gekozen om Kofax Power PDF via Docspro bedrijfsbreed in gebruik te nemen. Andere redenen om voor Kofax Power PDF en Docspro te kiezen zijn de lagere operationele kosten, rijke functionaliteiten, eenvoudige integratiemogelijkheden en aantrekkelijke licentievoorwaarden.

Breed scala aan oplossingen

Kofax is een toonaangevende leverancier van software en oplossingen voor het automatiseren en digitaal transformeren van informatie-intensieve processen. Het brede scala aan softwareoplossingen van Kofax wordt ingezet voor bijvoorbeeld Robotic Process Automation, intelligente documentverwerking en het bewerken van PDF bestanden middels Kofax Power PDF.

Kofax Power PDF is een toonaangevende PDF-oplossing die controle geeft over al uw PDF-bestanden en u de mogelijkheid biedt deze te maken, te converteren en te bewerken. Kofax Power PDF is een ideale oplossing voor iedere organisatie en beschikt over een indrukwekkende scala van functies die speciaal zijn ontwikkeld om zakelijke gebruikers productiever te laten werken.

Over Kofax

Wereldwijd gebruiken meer dan 20.000 organisaties Kofax software en oplossingen voor het automatiseren en digitaal transformeren van informatie-intensieve processen. Het brede scala aan softwareoplossingen wordt ingezet en omvat Robotic Process Automation, Intelligente Document Capture, Business Process Management en PDF beheer. Organisaties in de financiële dienstverlening, verzekeringen, overheid, gezondheidsinstellingen en etc. hebben met de softwareoplossingen van Kofax de efficiency enorm verbeterd en de operationele kosten verlaagd. Wilt u Kofax Power PDF zelf ook proberen? Ga naar onze website en download de probeerversie.

Over Docspro

Docspro is al meer dan 25 jaar een toonaangevende leverancier van software en diensten en is erkend specialist op het gebied van digitaliseren, automatiseren en robotiseren van informatie- en documentstromen. Met technisch hoogwaardige oplossingen ondersteunt Docspro meer dan 500+ organisaties in Nederland en België. Organisaties hebben met de oplossingen van Docspro meer grip gekregen op de informatiestromen, processen verregaand geoptimaliseerd en zijn efficiënter gaan werken, met als resultaat: een hogere mate van flexibiliteit, een verbeterde klanttevredenheid, meer gemotiveerde medewerkers en een hoger bedrijfsrendement. Lees hier meer over Docspro.

Wilt u meer weten, of bent u benieuwd wat Kofax Power PDF en Docspro voor uw organisatie kunnen betekenen?

Rima de Bruijn Vul bijgaand formulier in en Rima neemt contact met u op.