Op weg naar een integrale, digitale en brede informatievoorziening

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam is op weg naar een integrale, digitale en brede informatievoorziening

Volledig digitaal werken, dat is het ultieme doel. De Vrije Universiteit Amsterdam (VU) stelt dan ook alles in het werk om dat te faciliteren. Eric de Groot, contractmanager en Janno Schooft, functioneel beheerder van onder meer SAP, zien dat met de samenwerking met Docspro en de beschikbare oplossingen van Kofax en Docspro opnieuw een goede stap in die richting is gezet.

Wilt u op de hoogte blijven van de trends en ontwikkelingen? Volg ons dan via LinkedIn of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Docspro heeft meerdere projecten gedaan bij de VU om de stappen naar volledig digitaal werken te faciliteren. Van digitalisering en de beschikbaarstelling van personeelsdossiers tot (semi-)geautomatiseerde factuurverwerking en digitalisering van de (inkomende) post.

Het digitaal maken, het extraheren van de juiste gegevens en het toekennen van de metadata aan de documenten gebeurt nu geheel automatisch. Dat scheelt niet alleen veel tijd, maar voorkomt ook fouten door handmatige invoer van gegevens.

Belangrijkste feiten

  • Grotere beschikbaarheid digitale informatie
  • Vergroting van de mogelijkheden tot plaats- en tijdonafhankelijk werken
  • Belangrijke stappen in de digitale transitie op weg naar volledig digitaal werken

 

Wilt u weten hoe VU dat heeft aangepakt?

Vul onderstaand formulier in en ontvang de gehele klantcase 'Vrije Universiteit Amsterdam maakt eerste stappen in digitale transitie'.

Relevante artikelen