Op weg naar een integrale, digitale en brede informatievoorziening

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit AmsterdamLogo Vrije Universiteit Amsterdam

Op weg naar een integrale, digitale, VU-brede informatievoorziening

Volledig digitaal werken, dat is het ultieme doel. De Vrije Universiteit Amsterdam (VU) stelt dan ook alles in het werk om dat te faciliteren. Eric de Groot, projectleider/contractmanager, en Janno Schooft, functioneel beheerder van onder meer SAP, zien dat met de samenwerking met Docspro en de beschikbare oplossingen van Kofax en Docspro opnieuw een goede stap in die richting is gezet.

Uitdaging

Vrij Universiteit-brede, digitale informatievoorziening

Eric en Janno zijn beide werkzaam binnen de afdeling ICT van de VU. Eric de Groot is als contractmanager verantwoordelijk voor het opstellen en de naleving van afspraken en daarover rapporteert. Terwijl Janno Schoofs, als functioneel beheerder juist betrokken is bij de functionele inrichting van toepassingen die bijdragen aan een verhoging van de effectiviteit en versnelling richting volledig digitaal werken. Docspro is al dertien jaar de ICT-partner voor de VU. De Groot: ‘Dat heeft als voordeel dat je elkaar goed kent en precies weet wat je van elkaar kunt verwachten. Dat geeft veel vertrouwen in een samenwerking.

Voeg daaraan toe dat Docspro veel ervaring heeft met de trajecten waar wij nu mee bezig zijn. Dit leidt tot een integrale, VU-brede, digitale informatievoorziening. Hiermee is het succes van de samenwerking snel verklaard.’

Wilt u weten hoe de VU is voorzien in een brede en digitale informatievoorziening? Vul onderstaand formulier in en ontvang de volledige referentiecase.

Deel dit met vrienden!

Ontvang de volledige referentiecase

Laat uw contactgegevens achter