Grensverleggende professionele compressie- en conversieoplossingen

Foxit Software

Zeer grote hoeveelheden gegevens eenvoudig, snel én op een intelligente manier verwerken

Foxit Software

U kent het wel; door de grootte van gescande documenten, werkt uw systeem trager, lukt het niet om documenten te delen en als u deze wilt opslaan, heeft u ook nog eens extra dataruimte nodig. De software van Foxit is de oplossing!

Foxit Software levert professionele compressie -en conversieoplossingen die het mogelijk maken om kleine tot zeer grote hoeveelheden gegevens eenvoudig, snel én op een intelligente manier te verwerken. De grensverleggende software die zij aanbiedt comprimeert niet alleen gescande documenten in PDF- of PDF/A-bestandsformaten die zelfs doorzoekbaar zijn middels OCR, maar wat deze oplossing uniek maakt is de Born Digital Module. Hierdoor kunnen gebruikers batches van digitale documenten (office, PDF) inclusief de bijlagen verwerken en converteren in PDF of PDF/A.

Sinds haar oprichting in 1995, is Foxit Software een toonaangevende leverancier van professionele compressie -en conversieoplossingen en is actief betrokken bij verschillende verenigingen, waaronder de “Standards und Normen” vereniging en regionale groepen van de Vereniging van Organisatie en Informatie Systemen (VOI) en BITKOM. Daarnaast is Foxit Software de initiatiefnemer en medeoprichter van de PDF/A Competence Center; een wereldwijde vereniging met meer dan 120 leden. Foxit Software is ook lid van de verenigingen AIIM, ARMA, Nirma en TAWPI. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gelegen in Berlijn, met extra locaties in Remscheid (Duitsland) en Swindon (UK).

Met de software van Foxit bieden wij onder meer succesvol bewezen Docspro Advanced PDF Creator aan. Zo kunnen ons klanten profiteren van voordelen zoals:

  • Verminderen van inkomende data volumes met behoud van uitstekende beeldkwaliteit
  • Gecomprimeerde en geconverteerde bestanden zijn middels OCR volledig doorzoekbaar
  • Data-uitwisseling met bestaande systemen
  • Eenvoudig te integreren in een bestaande workflow
  • Schaalbaar; uitermate geschikt om zowel kleine als grote hoeveelheden documenten zo snel mogelijk te converteren.

 

 

Meer weten over Foxit Software?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.

  • Wij nemen deze gegevens op in ons CRM systeem om contact met u op te nemen. Indien u wenst dat wij uw gegevens moeten verwijderen, dan vernemen wij dat graag. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
  • * verplichte velden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel een vraag Offerte