Digitaliseren en automatiseren van inkomende informatiestromen

Input Management

Verkrijg meer grip op de inkomende informatiestromen

Input Management

Tegenwoordig worden organisaties overspoeld met informatie die via allerlei manieren de organisatie binnenkomt. Hierbij moet u denken aan het aantal e-mails, berichten op social media, PDF bestanden en ook in veel gevallen nog steeds papieren post en faxberichten. Hoe kunt u ervoor zorgen dat deze informatie zo efficiënt en overzichtelijk mogelijk verwerkt kan worden binnen uw organisatie?

Met onze input management software is het mogelijk om alle inkomende informatie gestructureerd op te slaan en te koppelen aan de juiste persoon en het bijbehorende proces. Door de inkomende informatie te digitaliseren en automatiseren kunt u veel tijd besparen en wordt de kans op fouten aanzienlijk verminderd.

Met behulp van deze informatie management kunnen verschillende documenttypen automatisch worden herkend en geclassificeerd. Hierdoor kunt u gemakkelijk deze documenten terugvinden. Dankzij de geavanceerde OCR technologie worden de gegevens uit de documenten automatisch uitgelezen (extractie). De gegevens die zijn verzameld kunt u vervolgens gebruiken voor verdere verwerking in uw achterliggende bedrijfsapplicaties of content management systeem.

 

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan via onze social media kanalen.
LinkedIn

Informatie Management, de voordelen:

  • Eén gestroomlijnd proces voor uw inkomende informatie
  • Krijg meer grip op uw informatiestromen
  • Werk vele malen efficiënter
  • Verhoog de klanttevredenheid
  • Verbeter de veiligheid door minder fouten

Lees ook onze klanten cases

De Friesland Zorgverzekeraar

Digitale archiefoplossing

Sligro Food Group

Softwarerobots werken op turbo-snelheid

Meer weten over Informatie Management?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.

  • Wij nemen deze gegevens op in ons CRM systeem om contact met u op te nemen. Indien u wenst dat wij uw gegevens moeten verwijderen, dan vernemen wij dat graag. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
  • * verplichte velden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel een vraag Offerte