De juiste informatie, direct binnen handbereik

Therefore

Therefore biedt u een snelle en efficiënte informatiestroom, met veilige toegang, opslag, bewerking en verwerking.

Verbeter uw bedrijf

Therefore software voor informatiebeheer stelt u in staat om alle soorten bedrijfsinformatie efficiënt, economisch en veilig op te slaan, te beheren en te verwerken in uw hele organisatie.

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan via onze social media kanalen of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Wat is Therefore?

Of u nu documenten importeert en integreert, deelt en vergelijkt, opslaat en ophaalt, of distribueert en afdrukt, Therefore biedt u en uw medewerkers de mogelijkheid om op een gemakkelijke en snelle manier toegang te krijgen tot de benodigde informatie en ermee te werken.

Therefore zorgt voor een revolutie in de manier waarop informatie wordt beheerd en gedeeld in uw bedrijf. Geen ontbrekende informatie meer. Geen tijd verspillen aan het zoeken naar documenten. Gewoon een snelle, efficiënte informatiestroom die u een productieve voorsprong geeft.

Wat kunt u van Therefore verwachten?

U kunt een op maat gemaakt workflowsysteem verwachten dat informatie vastlegt, beheert en verspreidt binnen uw organisatie. Therefore biedt u o.a. een hogere productiviteit, lagere documentgerelateerde bedrijfskosten, realtime en veilige webtoegang tot bedrijfsinformatie, verbeterd beheer van bedrijfsprocessen, snellere responstijden en verbeterde klantenservice.

Voordelen

  1. Verhoogt productiviteit – Besparen op tijdrovende administratieve taken en legt papieren of digitale documenten snel en eenvoudig vast.
  2. Beveiligde informatie – Geavanceerde toegangsfuncties, toestemmingsrechten en maatregelen tegen ongeoorloofd gebruik houden uw informatie veilig.
  3. Real-time online toegang – Alle informatie die uw medewerkers nodig hebben is op elke gewenst moment en op elk appraat beschikbaar.

Therefore biedt u

  • Continuïteit – Flexibele opslagruimte voor back-ups van niet meer gebruikte en actuele gegevens in Therefore.
  • Verbeterde samenwerking – Veilig samenwerken, in real-time en met slim versiebeheer
  • Continue verbeteren – Identificeer eenvoudig knelpunten in processen met dynamische ad-hoc en geautomatiseerde rapporten, en met toegang tot KPI’s voor zowel archiverings- als documentworkflows.
  • Veiligheid – Gegevens worden veilig geback-upt en zijn beschermd tegen bedreigingen van buitenaf.

Meer weten over Therefore?

Lucas FokVul onderstaand formulier in en Lucas neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.