Specifieke software op maat gewenst? Wij ontwikkelen het voor u!

Docspro Software

Zie hier het resultaat; een scala aan aanvullende modules om uw oplossing te completeren

Docspro Software

Wij als Docspro zijn ‘preferred’ reseller van softwareleverancier Kofax en hebben ons met meer dan 400+ implementaties gespecialiseerd als dé Kofax partner in de BeNeLux.

We zien bij onze klanten dat het Kofax platform met de rijke functionaliteiten en features in de meeste gevallen kan voorzien in de wensen en eisen van onze klanten. Soms is er echter zeer specifieke functionaliteit nodig die in de standaard software ontbreekt. In dit geval is het mogelijk dat onze softwareontwikkelaars een aanvulling voor u in de standaard software installeren.

In die gevallen pakken de specialisten van Docspro de handschoen op en wordt een aanvulling op de standaard software gebouwd die alsnog in de gewenste functionaliteit voorziet. In opdracht van onze klanten hebben wij vele aanvullende modules ontwikkeld die aansluiten op uw extra behoefte.

Deze werkwijze heeft geresulteerd in de ontwikkeling van de modules; Docspro E-mail Importer, Docspro Import Controller, Docspro Advanced PDF Creator en de Docspro Digipoort Connector. Uiteraard werken deze aanvullende modules volledig geïntegreerd met de standaard scansoftware.

Download onze folder over de diverse aanvullende modules die wij aanbieden:

Wilt u op de hoogte blijven van de trends en ontwikkelingen? Volg ons dan via LinkedIn of nieuwsbrief.
LinkedIn Nieuwsbrief

Meer weten over onze aanvullende modules of heeft u misschien andere vragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken via sales@docspro.nl of bellen met +31 (0) 172 – 419 334.

  • Wij nemen deze gegevens op in ons CRM systeem om contact met u op te nemen. Indien u wenst dat wij uw gegevens moeten verwijderen, dan vernemen wij dat graag. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
  • * verplichte velden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.