Laat mensen excelleren in waar zij het beste in zijn

Robotic Process Automation

Robotic Process Automation

Laat uw medewerkers doen waar ze goed in zijn. En laat eenvoudig en repetitief werk achter een computer door een software robot uitvoeren. “Robotic Process Automation” (RPA) helpt u hiermee.

Wat is Robotic Process Automation?

Wanneer uw werknemers repetitieve en handmatige taken verrichten, zoals met het invullen van formulieren en het verzamelen van gegevens, wordt er waardevolle tijd verspild. Dit soort werk kunt u eenvoudig aan software robots overdragen zodat het waardevolle talent binnen uw organisatie niet langer wordt verspild en de kans op fouten wordt verminderd.

RPA (Robotic Process Automation) stelt u in staat om repeterende, op regels gebaseerde taken toe te wijzen aan een software robot. Een software robot kan een enorme hoeveelheid aan acties uitvoeren – allemaal met een grote snelheid en met een feilloze nauwkeurigheid. Zo kunnen bedrijfsprocessen met RPA-oplossingen verder gestroomlijnd worden. De automatiseringssoftware van Kofax stelt bedrijven in staat kosten en tijd te besparen, zodat uw medewerkers meer waarde kunnen toevoegen aan uw organisatie.

Producten

Tungsten RPA

Automatiseer uw processen

Alle voordelen op een rij

  • lagere operationele kosten;
  • meer controle en grip op uw bedrijfsprocessen;
  • verhoogt de tevredenheid en behoud van uw medewerkers.

Hoe werkt Robotic Process Automation met Docspro?

Voordat er kan worden gestart met de implementatie van een technologische oplossing zoals Tungsten RPA om RPA binnen uw organisatie of afdeling toe te passen starten we met process consultancy. Onze process consultants zijn gespecialiseerd in het inventariseren van de workflows die u in het proces wilt opnemen. Onze process consultants gaan met u in gesprek om vooraf met u te bepalen welke doelstellingen u wilt realiseren. Na identificatie van het proces doorloopt u samen met de process consultant de stappen van het Docspro Business Acceleration Model. Om duidelijk te bepalen hoe u met behulp van Robotic Process Automation uw bedrijfsprocessen verder kunt optimaliseren.

Wilt u meer weten over Robotic Process Automation?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wat onze klanten zeggen